Κυριακή 19 Απριλίου 2015

Ομαδική συμμετοχή της Ελλάδας στην Asia Fruit Logistica 2015


Με οργανωμένη παρουσία και ομαδικό περίπτερο συμμετέχει για πρώτη φορά φέτος η Ελλάδα στη μεγαλύτερη Διεθνή Έκθεση Φρούτων και Λαχανικών, Asia Fruit Logistica, που πραγματοποιείται 2 – 4 Σεπτεμβρίου, στο Χονγκ Κονγκ. H ανάθεση της διοργάνωσης του ελληνικού ομαδικού περιπτέρου, έκτασης 105 τ.μ., έγινε από το Ελληνογερμανικό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο στην εταιρεία Great Exhibitions - Trade Exhibitions & Exports.

Η Asia Fruit Logistica, η οποία διεξάγεται κάθε χρόνο, σημείωσε πέρυσι ραγδαία αύξηση στον αριθμό εκθετών και σε έκταση (28% και 25% αύξηση αντίστοιχα). Στην τελευταία διοργάνωση εκπροσωπήθηκαν 478 επιχειρήσεις και συνεταιρισμοί φρούτων και λαχανικών από 38 χώρες του κόσμου, ενώ την έκθεση επισκέφθηκαν 8.100 ενδιαφερόμενοι. Σημειώνεται ότι η Ελλάδα εκπροσωπήθηκε πέρυσι από 5 έλληνες εκθέτες: Κεντρική Ένωση Ελληνικών Επιμελητηρίων, Zeus Kiwi SA, Protofanousis Fruits, Oporello SA και Kolios Company SA.

Μία ημέρα πριν από την έναρξη της έκθεσης, της οποίας διοργανωτής είναι ο Εκθεσιακός Οργανισμός του Βερολίνου, λαμβάνει χώρα και το συνεδριακό μέρος “Asia Fruit Congress”, στο οποίο συμμετέχουν 400 υψηλόβαθμα στελέχη της βιομηχανίας νωπών φρούτων και λαχανικών από 33 χώρες του κόσμου. Φέτος, για πρώτη φορά, θα πραγματοποιηθεί την πρώτη μέρα του εκθεσιακού γεγονότος και το “1st Cool Logistics Asia Conference”, συνέδριο με κεντρικό θέμα τη μεταφορά ευπαθών προϊόντων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου