Πέμπτη 13 Δεκεμβρίου 2018

Women Innovators Prize 2019: Άνοιξαν οι αιτήσεις συμμετοχής

Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή ανακοίνωσε την έκτη έκδοση του βραβείου της για τις καινοτόμες γυναίκες. Το Βραβείο έχει στόχο να ρίξει φως στο έργο των γυναικών επιχειρηματιών που έχουν φέρει τις ιδέες τους στην αγορά, και φυσικά έχει ως στόχο να εμπνεύσει την επόμενη γενιά επιχειρηματιών.

Ο διαγωνισμός Women Innovators Prize χρηματοδοτείται από το Πρόγραμμα Έρευνας και Καινοτομίας της ΕΕΟρίζοντας 2020 με τρία βραβεία αξίας €100.000 να απονέμονται στην κύρια κατηγορία.

Το ειδικό βραβείο «Rising Innovator» και €50.000 θα δοθεί σε μια επιχειρηματία στην αρχή της καριέρας της (έως 35 ετών).

Ο Επίτροπος Carlos Moedas δήλωσε σχετικά:
«Όλο και περισσότερες γυναίκες εισέρχονται στην έρευνα, την καινοτομία και τις επιχειρήσεις, αλλά θέλουμε να δημιουργήσουμε καινοτόμες επιχειρήσεις. Οι προηγούμενες εκδόσεις του Βραβείου Καινοτομίας Γυναικών έφεραν στο φως τις απίστευτες ιδέες και τη σκληρή δουλειά των εξαιρετικών γυναικών επιχειρηματιών. Ανυπομονώ να δω πολλές περισσότερες εμπνευσμένες υποψήφιες στην επόμενη διοργάνωση του διαγωνισμού»

Πέρυσι υποψήφια «Rising Innovator» ήταν η Ζωή Γιαβρή της Advantis ενώ περισσότερες πληροφορίες για τα κριτήρια επιλεξιμότητας θα βρείτε εδώ.

Εδώ μπορείτε να δείτε τις περυσινές νικήτριες.

Η προθεσμία υποβολής αιτήσεων είναι η 16η Ιανουαρίου 2019.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου