Τετάρτη 1 Αυγούστου 2018

Θέλεις να γίνεις πιλότος; Κάνε το όνειρό σου πραγματικότητα με το πρόγραμμα υποτροφιών της Aegean

H εταιρεία προσφέρει πρόγραμμα ολοκλήρωσης της πλήρους εκπαίδευσης για 100 νέους πιλότους, αξίας 3 εκατ. ευρώ.

Το πρόγραμμα αφορά στην πραγματοποίηση σπουδών πλήρους φοίτησης αποκλειστικά στις ελληνικές σχολές Global Aviation με έδρα την Αθήνα και Egnatia Aviation με έδρα την Καβάλα.

Για την υλοποίηση του προγράμματος θα επιλεγούν έως 100 υποψήφιοι πιλότοι, σύμφωνα με τους ισχύοντες Όρους και Προϋποθέσεις συμμετοχής.

Μέσω του προγράμματος υποτροφιών, η εταιρία έχει στόχο να συνεισφέρει στην απόκτηση απαραίτητων εφοδίων από νέους που αγαπούν την αεροπορία και έχουν όνειρο ζωής να εργαστούν ως πιλότοι.

Η εκπαίδευση στις σχολές διαρκεί 14 με 17 μήνες.

Περιλαμβάνει θεωρητική εκπαίδευση σύμφωνα με την Ευρωπαϊκή νομοθεσία, διάρκειας περίπου 9 μηνών και πτητική εκπαίδευση σε αεροσκάφη και εξομοιωτές πτήσεων, διάρκειας περίπου 7 – 8 μηνών.

Η θεωρητική και η πτητική εκπαίδευση θα εναλλάσσονται κατά την περίοδο φοίτησης, ανάλογα με το γνωστικό αντικείμενο.

Οι υποψήφιοι θα μπορούν να υποβάλλουν αίτηση συμμετοχής στο πρόγραμμα υποτροφιών μέχρι 07/09/2018.

Οι υποψήφιοι που έχουν καταχωρήσει την αίτησή τους και πληρούν τα κριτήρια επιλογής, θα ειδοποιηθούν να υποβάλλουν απαραίτητα δικαιολογητικά μέχρι 14/09/2018.

Τα ονόματα των επιτυχόντων που θα ενταχθούν στις σχολές και θα ξεκινήσουν την εκπαίδευσή τους, θα ανακοινωθούν στις επίσημες ιστοσελίδες της AEGEAN (www.aegeanair.com) και της Olympic Air (www.olympicair.com)

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δουν τους αναλυτικούς όρους και τις προϋποθέσεις για τη συμμετοχή στο πρόγραμμα υποτροφιών ΕΔΩ και να υποβάλλουν αίτηση ΕΔΩ.

Για περισσότερες πληροφορίες οι υποψήφιοι μπορούν να επικοινωνήσουν μέσω τηλεφώνου στο 210 – 3550290 και μέσω αποστολής μηνύματος ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο pilotscholarships@aegeanair.com.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου