Σάββατο 6 Ιανουαρίου 2018

Ημερίδα – Παρουσίαση Μεταπτυχιακών ΕΑΠ από τον Σύλλογο ΠΑ.ΣΥ.ΦΟΙ.Π. ΕΛΠ

Ο Πανελλήνιος Σύλλογος Φοιτητών και Πτυχιούχων Ελληνικού Πολιτισμού του Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστημίου σε συνεργασία με τους καθηγητές των μεταπτυχιακών προγραμμάτων, ανταποκρινόμενοι στα αιτήματα αποφοίτων του Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστημίου αλλά και πλήθους άλλων ανθρώπων, για πληροφορίες σχετικά με τα μεταπτυχιακά Προγράμματα του ΕΑΠ, πραγματοποιεί ημερίδα-παρουσίαση, την Κυριακή 7 Ιανουαρίου στο ξενοδοχείο Hilton (αίθουσα ΘΑΛΕΙΑ 4) και ώρα 20:00.

Η συγκεκριμένη ημερίδα πραγματοποιείται στο πλαίσιο του διεθνούς forum Money Show το οποίο λαμβάνει χώρα κάθε χρόνο στην Ελλάδα αλλά και σε χώρες του εξωτερικού. 

Η είσοδος στην ημερίδα είναι ελεύθερη για όλους.

Αναλυτικά στην Ημερίδα θα πραγματοποιηθούν:

- Χαιρετισμός του Προέδρου της Δ.Ε. του ΕΑΠ Καθηγητή Βασίλη Καρδάση.

και οι ομιλίες των:

- Καθηγητή Αντώνη Λιοναράκη, Κοσμήτορα της Σχολής Ανθρωπιστικών Επιστημών και Διευθυντή του Μεταπτυχιακού Προγράμματος "Επιστήμες της Αγωγής".

- Καθηγητή Τριαντάφυλλου Κωτόπουλου, Διευθυντή του Μεταπτυχιακού Προγράμματος "Δημουργική Γραφή" 

- Καθηγητή Θεοχάρη Αθανασιάδη, Διευθυντή του Μεταπτυχιακού Προγράμματος "Δημόσια Ιστορία"

- Καθηγητή Κάρολο - Ιωσήφ Καβουλάκο, Σύμβουλο Καθηγητή του Μεταπτυχιακού Προγράμματος "Κοινωνική και Αλληλέγγυα Οικονομία"

- Καθηγητή Νικολάου Βαφέα, Σύμβουλο Καθηγητή του Μεταπτυχιακού Προγράμματος "Αθλητικές Σπουδές: Κοινωνιολογία, Ιστορία, Ανθρωπολογία" 

Μπορείτε να δείτε την Πρόσκληση εδώ και το Πρόγραμμα εδώ ή να Επισκεφτείτε την Ιστοσελίδα του Συλλόγου εδώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου