Σάββατο 5 Μαρτίου 2016

Ημέρες Καριέρας στην Αθήνα από την Disneyland Paris και την Opteam


Ημέρες Καριέρας στην Αθήνα θα πραγματοποιήσουν μέσα στον Μάρτιο η Disneyland Paris και η Opteam, αναζητώντας προσωπικό που να επιθυμεί να εργαστεί στη Γαλλία και στη Φινλανδία.

Πιο συγκεκριμένα, Αρχιμάγειρες (CHEF) που ενδιαφέρονται να εργαστούν σε κουζίνες μικρών εστιατορίων, a la carte εστιατορίων, μεγάλες αλυσίδες εστιατορίων και εκδηλώσεις με catering στο Ελσίνκι της Φινλανδίας, αναζητά η Opteam σε συνεργασίας με την υπηρεσία EURES του ΟΑΕΔ.

Οι υποψήφιοι θα πρέπει να διαθέτουν:

• Πτυχίο Σχολής Τουριστικών Επαγγελμάτων ή Αρχικής Επαγγελματικής Κατάρτισης στον χώρο των εστιατορίων και εστίασης.

• Τουλάχιστον 2 χρόνια εργασιακή εμπειρία σε διαφορετικούς τύπους κουζίνας.

• Καλή / πολύ καλή γνώση της Αγγλικής γλώσσας.

• Η εμπειρία σε Banquet Kitchen αποτελεί συγκριτικό πλεονέκτημα, όπως και η προηγούμενη εργασιακή εμπειρία στο εξωτερικό.

• Διάθεση να μάθουν τη Φινλανδική γλώσσα.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να αποστείλουν βιογραφικό στην αγγλική γλώσσα στο email:euresgreece@oaed.gr (αναφέροντας απαραίτητα στο θέμα τον κωδικό Opteam2016). Οι επιλεγέντες υποψήφιοι θα κληθούν σε συνεντεύξεις με την Opteam στις 7-11 Μαρτίου 2016 στην Αθήνα. Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθυνθούν στο e-mail eures-greece@oaed.gr

Disneyland Paris
Οντισιόν στην Αθήνα, στις 9 Μαρτίου, θα πραγματοποιήσει η Disneyland, για την πρόσληψη 45 νέων που να επιθυμούν να εργαστούν ως Parade Performers and Characters, ενσαρκώνοντας τους διάσημους ήρωες της Disney.

Συγκεκριμένα η Disneyland ζητά 45 άτομα (30 γυναίκες και 15 άνδρες) που να μπορούν να χορέψουν, να γνωρίζουν αγγλικά ή γαλλικά και να έχουν ηλικία άνω των 18 ετών.

Η επιλογή των κατάλληλων υποψηφίων θα γίνει στο Athens Ballet Center (διεύθυνση: 3ης Σεπτεμβρίου 144).

Το νέο προσωπικό μπορεί να διαλέξει μεταξύ ενός συμβολαίου πλήρους απασχόλησης ξεκινώντας από τον Μάρτιο ή τον Απρίλιο του 2016 ή εποχικής απασχόλησης, ξεκινώντας από τον ερχόμενο Μάιο και για 4 μήνες.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου