Παρασκευή 30 Οκτωβρίου 2015

Εργοστάσιο και μουσείο σοκολάτας στην Αθήνα από τις ΙΟΝ και HELEXPO


Στις 7 Νοεμβρίου 2015 ανοίγει τις πύλες του στην Αθήνα στις εγκαταστάσεις της HELEXPO στο Μαρούσι το εργοστάσιο και μουσείο σοκολάτας, με την υποστήριξη της ΙΟΝ και της Helexpo.
Μετά από μια επιτυχημένη πορεία στη Θεσσαλονίκη, όπου φιλοξένησε συνολικά περισσότερους από 350.000 επισκέπτες σε διάστημα περίπου 7 μηνών, το «Εργοστάσιο & Μουσείο Σοκολάτας» φτάνει και στην Αθήνα και ανοίγει τις πόρτες του σε μικρούς και μεγάλους, για να επισκεφθούν τα 3.500 τμ του Διεθνούς Εκθεσιακού Κέντρου της Helexpo (Λεωφ. Κηφισίας 39, Μαρούσι) από τις 7 Νοεμβρίου 2015 μέχρι τις 21 Φεβρουαρίου 2016.

Όπως επισημαίνεται σε σχετική ανακοίνωση, με οδηγό την αυθεντική γεύση της ΙΟΝ, όλοι θα έχουν την ευκαιρία να ανακαλύψουν τα μυστικά του κακάο, να περιπλανηθούν στη Ζούγκλα του Αμαζονίου, να διασκεδάσουν στις πρωτότυπες δράσεις και να θαυμάσουν από κοντά τον μεγαλύτερο καταρράχτη σοκολάτας στην Ευρώπη με 1.200 λίτρα σοκολατο-ροής.

Η ΙΟΝ, που παρέχει την πρώτη ύλη για τις επιδείξεις ζαχαροπλαστικής και την γκαλερί και φυσικά δείγματα σοκολάτας στους μικρούς της φίλους, προσφέρει την τεχνογνωσία 85 χρόνων σε όλους τους επισκέπτες δίνοντάς τους τη δυνατότητα να γευτούν την αυθεντική σοκολάτα ΙΟΝ και να ζήσουν από κοντά τη μοναδική εμπειρία της ζωντανής δημιουργίας στα εργαστήρια σοκολάτας της ΙΟΝ εντός του «Εργοστασίου & Μουσείου Σοκολάτας».
 
 

1 σχόλιο:

  1. Απλά τέλειο! Το εργοστάσιο, ίδρυμα και μουσείο σοκολάτας είναι φανταστικό και πρέπει όλοι να πάνε να το επισκεφθούν!! Συγχαρητήρια στους διοργανωτές !

    ΑπάντησηΔιαγραφή