Δευτέρα, 26 Ιανουαρίου 2015

Οκτώ ελληνικά ξενοδοχεία μεταξύ των κορυφαίων παγκοσμίως

                                                  Στη φωτογραφία, το Lindos Blu στη Ρόδο.

Οκτώ ξενοδοχεία -εκ των οποίων τρία στη Σαντορίνη, δύο στη Ρόδο και από ένα στη Χαλκιδική, στην Εύβοια και στη Ζάκυνθο- βρίσκονται στις λίστες της TripΑdvisor με τις κορυφαίες ξενοδοχειακές μονάδες του κόσμου για το 2015.

Στη λίστα με τα 25 κορυφαία ελληνικά ξενοδοχεία, σύμφωνα με τα ανακοινωθέντα Tripadvisor 2015 Travelers’ Choice Awards, τις 10 πρώτες θέσεις κατέλαβαν κατά σειρά κατάταξης οι μονάδες Lindos Blu (Ρόδος), Sani Asterias Suites (Χαλκιδική), Sani Beach Hotel (Χαλκιδική), Τrapezaki Bay Hotel (Κεφαλονιά), Canaves Oia Hotel (Σαντορίνη), Άμμος (Χανιά), Μykonian Villa Collection (Μύκονος), Porto Sani Village (Χαλκιδική), Elite Suites by Amathus Beach (Ρόδος) και Lindos Mare Hotel (Ρόδος).

Το Lindos Blu βρίσκεται στην 24η θέση, μεταξύ των 25 κορυφαίων ξενοδοχείων στην Ευρώπη, ενώ στην ευρωπαϊκή λίστα με τα 25 κορυφαία πολυτελή ξενοδοχεία βρίσκεται στη 17η.

Το Sani Beach Hotel στη Χαλκιδική.

Στην κατάταξη των 25 κορυφαίων ξενοδοχεία για οικογένειες διεθνώς, το Sani Beach Hotel (Χαλκιδική) βρίσκεται στην 5η θέση, το Holiday Village Rhodes (Ρόδος) στην 15η και το Club Med (Εύβοια) στην 21η. Στην αντίστοιχη ευρωπαϊκή λίστα το Sani Beach Hotel κατέλαβε τη 2η θέση, το Holiday Village Rhodes την 4η, το Club Med την 8η και το Ikos Oceania (Χαλκιδική) τη 13η.

Στη λίστα με τα 25 κορυφαία ξενοδοχεία για ρομαντικές αποδράσεις, το Aναστάσης (Σαντορίνη) κατέλαβε την 7η θέση και το Lindos Blu (Ρόδος) την 25η. Στην αντίστοιχη κατάταξη για την περιοχή της Ευρώπης, το ξενοδοχείο Aναστάσης κατέλαβε τη 2η θέση, το Lindos Blu την 7η, το Astra Suites (Σαντορίνη) την 11η, το Pezoules (Σαντορίνη) τη 12η, το Saint Vlassis Hotel (Νάξος) τη 13η, το Rocabella Mykonos Art Hotel and Spa (Μύκονος) τη 16η και το Ζώρζης (Σαντορίνη) την 20ή.

Όσον αφορά στην καλύτερη εξυπηρέτηση μεταξύ των κορυφαίων 25 ευρωπαϊκών ξενοδοχείων βρίσκεται το Astra Suites στη 10η θέση, το Papaevangelou Hotel (Πάπιγκο Ιωαννίνων) στην 20ή και το Αίνιγμα στην 24η. 

Στη λίστα με τα 25 κορυφαία μικρά ξενοδοχεία διεθνώς, το Astra Suites κατέλαβε την 21η θέση. Στην αντίστοιχη ευρωπαϊκή λίστα το Astra Suites κατέλαβε την 8η θέση, το Αίνιγμα (Σαντορίνη) τη 12η, το Αναστάσης τη 15η και το Lithos by Spyros and Flora (Μύκονος) τη 16η. Στη διεθνή κατάταξη με τα 25 κορυφαία οικονομικά ξενοδοχεία, το Zante Star (Zάκυνθος) κατέλαβε την 22η θέση. Στην αντίστοιχη ευρωπαϊκή λίστα το Zante Star κατέλαβε τη 14η θέση, το Chez Sophie Rooms and Suites (Σαντορίνη) την 20ή, το Lithos by Spyros and Flora την 21η και το Antonia Hotel Santorini(Σαντορίνη) την 24η.

Το Aenaon Villas στη Σαντορίνη.

Τέλος, στη διεθνή κατάταξη με τα 25 κορυφαία πανδοχεία και διαμονής με πρωινό, το Aenaon Villas (Σαντορίνη) κατέλαβε την 21η θέση και στην αντίστοιχη ευρωπαϊκή λίστα τη 16η.
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου