Σάββατο 15 Νοεμβρίου 2014

Το Λονδίνο απέκτησε τους δικούς του «Cereal killers»!


Δύο αδέρφια δημιούργησαν τον πρώτο καφέ με 100 είδη δημητριακών από όλο τον κόσμο.

Πόσες φορές έχετε ξυπνήσει την τελευταία στιγμή και φεύγετε από το σπίτι δίχως να φάτε πρωινό; Οι ειδικοί λένε πως για να ξεκινήσει σωστά η μέρα ενός ανθρώπου θα πρέπει να έχει φάει αν μη τι άλλο σαν βασιλιάς. Όταν, ωστόσο, φτάσει κανείς στο γραφείο το πρώτο πράγμα που σκέφτεται είναι να παραγγείλει καφέ πιστεύοντας ότι έτσι θα αποδώσει καλύτερα και θα είναι σε θέση να ανταπεξέλθει καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας.

Στο Λονδίνο φαίνεται πως δύο αδέρφια αποφάσισαν να καλύψουν αυτό το διατροφικό κενό δημιουργώντας μια καφετέρια στην οποία οι πελάτες θα μπορούν να παραγγείλουν όχι καφέ…. αλλά τα αγαπημένα τους δημητριακά.

Πρόκειται για το πρώτο καφέ που θα σερβίρει 100 διαφορετικούς τύπους δημητριακών από όλο τον κόσμο ( κυρίως από Αμερική, Γαλλία, Αυστραλία, Νότια Αφρική και Νότια Κορέα) καλύπτοντας τα γούστα ακόμη και των πιο απαιτητικών ουρανίσκων. Το πρωτότυπο καφέ με την έξυπνη επωνυμία «Cereal Killers» ανήκει σε δύο δίδυμα αδέρφια από το Belfast, τους Alan και Gary Keery και αναμένεται να υποδεχτεί τους πρώτους πελάτες του στις δέκα Δεκεμβρίου στην Brick Lane του Λονδίνου.

Όσο για τον εσωτερικό χώρο του μαγαζιού, δύο όροφοι θα είναι διακοσμημένοι με κουτιά από πασίγνωστα δημητριακά και μπουκάλια όπως αυτά που χρησιμοποιούνται για το γάλα. Το καφέ θα προσφέρει , μεταξύ άλλων, Lucky Charms, Trix και Corn Pops, τα οποία θα σερβίρονται με 12 διαφορετικούς τύπους γάλακτος (συμπεριλαμβανομένων εκείνων που προέρχονται από ρύζι, σόγια, αμύγδαλο, βρώμη και ποικιλίες φουντουκιού), ενώ θα υπάρχει η δυνατότητα επιλογής 20 διαφορετικών βάσεων από μπισκότα Oreo μέχρι και ζαχαρωτά.

Οι λάτρεις των δημητριακών θα μπορούν επίσης να επιλέξουν ανάμεσα σε 18 είδη από Pop-Tarts και διάφορες δημιουργίες κοκτέιλ που αποτελούν πρόκληση για το στομάχι, αφού περιλαμβάνουν ένα μείγμα από δημητριακά, γάλα και toppings.

Παρότι η ιδέα ακούγεται εντυπωσιακή τα δύο αδέρφια δεν κατάφεραν από την αρχή να βρουν τα πολυπόθητα κεφάλαια για το στήσιμο της επιχείρησής τους. Ξεκίνησαν βάζοντας οι ίδιοι ένα αρχικό κεφάλαιο της τάξης των 32.000 δολαρίων και όσο προχωρούσε το Project έβρισκαν ολοένα και περισσότερους χρηματοδότες.

Θα πρέπει, ωστόσο, να σημειωθεί ότι μολονότι πρόκειται για το πρώτο και μοναδικό στο είδος του καφέ στην Αγγλία, εντούτοις η ιδέα έρχεται από την άλλη άκρη του Ατλαντικού. Στις ΗΠΑ υπάρχει μια αλυσίδα που προσφέρει δημητριακά, ονόματι Cereality, η οποία έχει κερδίσει όχι μόνο τις εντυπώσεις αλλά και τους Αμερικάνους που ψάχνουν απεγνωσμένα για ένα σωστό πρωινό.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου