Τρίτη 23 Σεπτεμβρίου 2014

Το The Feast Worldwide για πρώτη φορά στην Αθήνα από το Found.ation





Το Found.ation φέρνει για πρώτη φορά το The Feast Worldwide στην Αθήνα, προσκαλώντας τη δημιουργική κοινότητα της πόλης σε ένα πρωτότυπο δείπνο για την ανταλλαγή εμπειριών, ιδεών και προτάσεων, με στόχο την ενεργοποίηση των συμμετεχόντων για μία μικρή ή μεγαλύτερη αλλαγή προς το καλύτερο. Ένα εναλλακτικό δείπνο που πραγματοποιείται σήμερα σε περισσότερες από 40 πόλεις σε όλο τον κόσμο, συγκεντρώνοντας ανθρώπους από διαφορετικούς χώρους, με κοινές αξίες, προβληματισμούς και διάθεση αναζήτησης θετικών αλλαγών για το μέλλον της πόλης τους.

Το 1ο The Feast Worldwide Athens θα πραγματοποιηθεί από τον επιχειρηματικό φορέα Found.ation το Σάββατο 11 Οκτωβρίου, στο Γ4 των μοντέρνων χώρων του Thission Lofts. Η εισαγωγή θα περιλαμβάνει τις τοποθετήσεις 3 ομιλητών από διαφορετικούς κλάδους και αφετηρίες, που όμως μοιράζονται έμπρακτα στην καθημερινότητά τους τη δημιουργική παρέμβαση σε αυτά που συμβαίνουν γύρω τους και επιζητούν την αλλαγή: η Αναστασία Ανδρίτσου, Υπεύθυνη του Επιστημονικού Προγράμματος του British Council, η Μυρτώ Παπαθάνου, εκ των ιδρυτών της μη κερδοσκοπικής πρωτοβουλίας Volunteer4Greece & Co-Founder της Microfinance in Greece και η Φαίη Κουτζούκου, υπεύθυνη της εθελοντικής πρωτοβουλίας του TEDxAthens, Human Grid, θα δώσουν το έναυσμα για να ξεκινήσει η συζήτηση της βραδιάς. 

Ο Γιάννης Σκλάβος, Community Manager του Found.ation, δήλωσε σχετικά: “Είμαστε ιδιαίτερα ευτυχείς που διοργανώνουμε το The Feast Worldwide Athens και τοποθετούμε την Αθήνα, για πρώτη φορά, ανάμεσα στις πόλεις του κόσμου που φιλοξενούν το πρωτότυπο αυτό δείπνο που εντάσσει στο τελετουργικό του τις ιδέες που μπορούν να μετατραπούν σε πράξεις, με στόχο την αλλαγή προς το καλύτερο. Στόχος να φέρουμε στην πόλη μας αντίστοιχα αποτελέσματα με αυτά άλλων πόλεων που φιλοξενούν το Event, προσδίδοντας πολύτιμη υπεραξία σε ένα απλό δείπνο. Προσδοκούμε, στο τέλος της βραδιάς, να οδηγηθούμε σε μια «δέσμευση» για κάτι που πρέπει να αλλάξει ριζικά ή για κάτι καλό που μπορεί να γίνει ακόμα καλύτερο!” 

Για περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής επισκεφθείτε το: https://www.eatfeastly.com/meals/d/19126928/?rf=fwebbrowpopu

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου