Τρίτη, 23 Σεπτεμβρίου 2014

29/9, Ολλανδική Πρεσβεία: Οι ελληνικές startups υψηλής τεχνολογίας παρουσιάζονται στον CEO της Philips


Το Startupbootcamp, το μεγαλύτερο πρόγραμμα επιχειρηματικής επιτάχυνσης/ωρίμανσης (acceleration) νεοφυών εταιρειών (startups) στην Ευρώπη, σε συνεργασία με την Philips Hellas και το Orange Groveπροσκαλούν ελληνικές εταιρείες σε μία ημέρα παρουσιάσεων (pitch day), η οποία θα πραγματοποιηθεί στις 29 Σεπτεμβρίου στον συνεργατικό χώρο Orange Grove της Ολλανδικής Πρεσβείας στην Αθήνα.

Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, ο ολλανδικός accelerator ετοιμάζεται να επενδύσει σε 10 εταιρείες υψηλής τεχνολογίας από όλο τον κόσμο. Και φέτος επέλεξε την Αθήνα ως μια από τις πόλεις που θα επισκεφθεί για να γνωρίσει νεοφυείς εταιρείες από κοντά.

Για την pitch day στην Αθήνα προσκαλούνται εταιρείες από όλη την Ελλάδα από τους παραπάνω τομείς να υποβάλουν αίτηση συμμετοχής. Οι περισσότερα υποσχόμενες εταιρίες θα λάβουν πρόσκληση για να παρουσιάσουν την ιδέα τους μπροστά στα στελέχη του Startupbootcamp HighTechXL, τον διευθύνοντα σύμβουλο της Philips Ελλάδας, κ.Παναγιώτη Μπάρα, τον πρέσβη της Ολλανδίας στην Ελλάδα και εμπνευστή του Orange Grove, Γιαν Βερστέιχ και άλλους σημαντικούς ανθρώπους από το επιχειρηματικό και επενδυτικό οικοσύστημα της Αθήνας.

Οι εταιρείες/ιδέες που θα επιλεγούν να συμμετάσχουν θα έχουν την ευκαιρία να παρουσιάσουν την εταιρεία και τα προϊόντα που αναπτύσσουν μπροστά σε ένα πάνελ από διακεκριμένους Έλληνες επιχειρηματίες και επενδυτές, καθώς και mentors του Startupbootcamp HighTechXL. Θα έχουν την ευκαιρία να λάβουν ένα ειλικρινές feedback από αυτούς, καθώς επίσης και να γνωρίσουν το νέο πρόγραμμα acceleration του Startupbootcamp HighTechXL και να αναπτύξουν το επαγγελματικό τους δίκτυο σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Οι αιτήσεις για την ημέρα παρουσιάσεων της Αθήνας κατατίθενται ηλεκτρονικά μέχρι και τις 25 Σεπτεμβρίου στην εξής ηλεκτρονική διεύθυνση: http://www.startupbootcamp.org/events/pitch-days/startupbootcamp-hightechxl-pitch-day-athens-2014.htm.
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου