Τετάρτη 1 Αυγούστου 2018

19-21 Οκτωβρίου, Ζάππειο: 16ο Ευρωπαϊκό συνέδριο γαστρονομίας και οίνου



Τεράστια είναι η ανταπόκριση του κοινού και των επαγγελματιών του χώρου για το συνέδριο και την έκθεση. Μεγάλο ενδιαφέρον για συμμετοχή έχουν δείξει οι περιφέρειες, τα επιμελητήρια και οι δήμοι αλλά και εταιρίες με προϊόντα από όλη την Ελλάδα.

Η έκθεση δίνει μία μοναδική ευκαιρία στους παραγωγούς να συνδυάσουν τις παρουσιάσεις των προϊόντων τους, με τα πλεονεκτήματα της ανάδειξης της γαστρονομίας και των Ελληνικών οίνων, που θα αναφέρονται στις συνεδριακές παρουσιάσεις. Επίσης, οι ξένοι συμμετέχοντες θα μπορούν παράλληλα με τις Συνεδριακές εκδηλώσεις, να ενημερώνονται για τα διάφορα προϊόντα, παραγωγές και υπηρεσίες των Ελληνικών επιχειρήσεων που θα συμμετέχουν στην Έκθεση.

Ήδη πάνω από 20 διαφορετικοί φορείς, όπως Υπουργεία της Ελληνικής Κυβέρνησης, Αυτοδιοίκηση, Κρατικοί Οργανισμοί, Επιμελητήρια, Επαγγελματικοί Φορείς, Κλαδικές Ενώσεις, και διάφορες ενώσεις παραγωγών, έχουν θέσει υπό την Αιγίδα τους τη διοργάνωση αυτή σε θέματα γαστρονομίας και οίνου στην Ευρώπη.

Πληροφορίες παρέχονται και στη γραμματεία τηλ. 2110129575 e-mail info@mact.gr και στην ιστοσελίδα της διοργάνωσης, http://europegastronomy-athens2018.com/


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου