Δευτέρα 2 Απριλίου 2018

ΕΑΕΤΕ 1938-2018: Η Ένωση γιορτάζει τα 80 χρόνια από την ίδρυσή της

Φέτος, συμπληρώνονται 80 χρόνια από την ίδρυση της Ένωση Ανταποκριτών Ελληνικού Τύπου Εξωτερικού (ΕΑΕΤΕ), το 1938.

Τη σημαντική αυτή επέτειο, η Ένωση θα την εορτάσει στις 3 Μαΐου, σε μία εκδήλωση στην οποία προσκαλεί όλα τα μέλη και τους φίλους της στο ξενοδοχείο Μεγάλη Βρετανία.

Στην εκδήλωση θα γίνει αναδρομή σε όλες τις σημαντικές στιγμές και δράσεις της Ένωσης κατά την 80χρονη πορεία της. Βασικός ομιλητής της εκδήλωσης θα είναι ο κ. Ανδρέας Ζαΐμης, ενώ με ιδιαίτερο ενδιαφέρον αναμένεται η ομιλία του υφυπουργού Εξωτερικών κ. Τέρενς Κουΐκ, που θα αναφερθεί στη δυναμική της ελληνικής ομογένειας, παγκοσμίως.

Κεντρικό μέρος της επετειακής εκδήλωσης της Ένωσης είναι η βράβευση προσώπων που έχουν συμβάλει σημαντικά στην επιστημονική ή κοινωνική ζωή της χώρας. Άλλωστε, κατά την πολυετή παρουσία της η Ένωση Ανταποκριτών Ελληνικού Τύπου Εξωτερικού έχει καθιερώσει πλέον ως θεσμό τη βράβευση εξεχουσών προσωπικοτήτων από το χώρο της Τέχνης, του Πολιτισμού και της κοινωνικής ζωής.

Στη φετινή εκδήλωση για τη συμπλήρωση των 80 χρόνων από την ίδρυση της ΕΑΕΤΕ, το ΔΣ της ένωσης επέλεξε ομόφωνα και με ιδιαίτερη χαρά να τιμήσει στο πρόσωπο του κ. Δημήτρη Νανόπουλου, τον εξαίρετο Έλληνα επιστήμονα, το διακεκριμένο ακαδημαϊκό και κορυφαίο αστροφυσικό, που τιμά τον Ελληνισμό σε όλο τον κόσμο.

Σημαντική συμβολή στην πραγματοποίηση της επετειακής εκδήλωσης της ΕΑΕΤΕ έχουν με την ευγενική τους χορηγία:

Το Παιδικό Πανεπιστήμιο, η Πρότυπη μονάδα προσχολικής αγωγής και εκπαίδευσης, Απειράνθου 5 Λαγονήσι, Τηλ.: 22910 26240







Η Βιομηχανική εταιρεία Katradis Group, Ψαρών 11, Δραπετσώνα, Τηλ.: 21 0406 0300

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου