Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2018

Διεθνής τουριστική προβολή της Σαλαμίνας στο Ισραήλ

Η σαφής προτίμηση των Ισραηλινών στην Εaλλάδα γνωρίζοντας την Σαλαμίνα για πρώτη φορά ως έναν νέο αγαπημένο τουριστικό και επενδυτικό προορισμό, επιβεβαιώθηκε κατά τη διάρκεια της διεθνούς τουριστικής έκθεσης «International Mediterranean Tourism Market – IMTM 2018» του Ισραήλ, η οποία διεξήχθη στις 6 και 7 Φεβρουαρίου στο Τελ Αβίβ και στην οποία η Σαλαμίνα συμμετείχε για πρώτη φορά με το Διεθνές Ίδρυμα Σαλαμίς και το διεθνές ταξιδιωτικό πρακτορείο Star Salamis MA.SK. Travel

H Έκθεση Ι.Μ.Τ.Μ είναι η μεγαλύτερη ετήσια έκθεση στην Ανατολική Μεσόγειο και πραγματοποιείται υπό την αιγίδα του Ισραηλινού Υπουργείου Τουρισμού. Η συνεργασία δε Ελλάδος και Ισραήλ στον τομέα του τουρισμού αναμένεται να ενισχυθεί το 2018. 

Στο πλαίσιο αυτό πραγματοποιήθηκαν συναντήσεις με Αξιωματούχους του τουρισμού του Ισραήλ και τουριστικούς παράγοντες με τον πρόεδρο του Διεθνούς Ιδρύματος Σαλαμίς Κυριάκου Μαριδάκη.

Στο πλαίσιο της ενίσχυσης του τουριστικού ρεύματος από το Ισραήλ εντάσσεται και η επίσκεψη του Προέδρου του Ισραήλ κ.Ριβλιν στους Ιστορικούς & αρχαιολογικούς χώρους της Ναυμαχίας στις 31/01/18 προβάλλοντας το ιστορικό νησί και την Ελλάδα.

Σημειώνεται ότι είναι η πρώτη φορά που η πανέμορφη και Ιστορική Σαλαμίνα συμμετείχε σε μια διεθνή έκθεση προσφέροντας μοναδικούς τουριστικούς θεματικούς προορισμούς , ιδιαιτέρως φέτος όπου ήδη οι πρώτες ενδείξεις δείχνουν μία τάση ανόδου των Ισραηλινών για το 2018 άνω του 25%.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου