Δευτέρα 18 Δεκεμβρίου 2017

Φοιτητικός Διαγωνισμός δοκιμίου με θέμα «Επιχειρώντας στην Ελλάδα»

Η «Καθημερινή», σε συνεργασία με έξι ανώτατα εκπαιδευτικά ιδρύματα (ΕΚΠΑ, ΑΠΘ, ΟΠΑ, Παν/μιο Μακεδονίας, Παν/μιο Θεσσαλίας, Παν/μιο Αιγαίου) προκηρύσσει φοιτητικό διαγωνισμό συγγραφής κειμένου με θέμα «Επιχειρώντας στην Ελλάδα». Οι διαγωνιζόμενοι φοιτητές, προπτυχιακοί και μεταπτυχιακοί, καλούνται να αποστείλουν έως την 12/1/2018 στο e-mail του Παν/μιου τους που αναγράφεται παρακάτω, ένα κείμενο έως 850 λέξεις, με τη μορφή άρθρου εφημερίδας, απαντώντας σε μία ή περισσότερες από τις παρακάτω ερωτήσεις:

· Σε ποιον επιχειρηματικό κλάδο υπάρχει μέλλον στην Ελλάδα και γιατί;

· Πόσο έχει αλλάξει η στάση της κοινής γνώμης για την επιχειρηματικότητα στα χρόνια της κρίσης;

· Ποια είναι τα σημαντικότερα εμπόδια στην ανάπτυξη της επιχειρηματικότητας στην Ελλάδα και πώς θα μπορούσαν να ξεπεραστούν;

· Ποια πρόσφατη ελληνική επιχειρηματική επιτυχία σας έχει εμπνεύσει και γιατί;

Σε καθένα από τα πανεπιστήμια, μια τριμελής επιτροπή θα επιλέξει τα τέσσερα καλύτερα δοκίμια από το οικείο Ίδρυμα (τουλάχιστον ένα εκ των οποίων πρέπει να είναι προπτυχιακού φοιτητή/-τριας). Στη συνέχεια, η «Καθημερινή», σε συνεργασία με ένα μέλος των τριμελών επιτροπών, θα επιλέξει μεταξύ αυτών ένα δοκίμιο από κάθε πανεπιστήμιο. Οι νικητές/-τριες θα δημοσιευθούν στην εφημερίδα. Το καλύτερο δοκίμιο όλων θα δημοσιευθεί στο κυριακάτικο φύλλο.

Για οποιαδήποτε διευκρίνιση επικοινωνήστε: you@kathimerini.gr, 2104808222

ΕΚΠΑ mba-accounting@econ.uoa.gr
ΑΠΘ press@auth.gr
ΟΠΑ enter_k@dmst.aueb.gr
Παν/μιο Μακεδονίας entrepreneurshilab@uom.edu.gr
Παν/μιο Θεσσαλίας moke@uth.gr
Παν/μιο Αιγαίου kathimerini@aegean.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου