Τετάρτη 8 Νοεμβρίου 2017

Ελληνικό χαβιάρι εξαιρετικής ποιότητας που προορίζεται μόνο για εξαγωγές


Οι Έλληνες – όπως και ο κόσμος όλος – έχουν συνδέσει το χαβιάρι με την πολυτέλεια, πολλοί λίγοι ωστόσο από εμάς γνωρίζουμε ότι η Ελλάδα παράγει χαβιάρι! Εξαιρετικής ποιότητας μάλιστα, που προορίζεται μόνο για εξαγωγές.
Το εξαιρετικής ποιότητας χαβιάρι και το βιολογικό χοιρινό κρέας,αποτελούν δύο δυνατά χαρτιά στα χέρια της διοίκησης του Ομίλου ΒΙΚΗ. 

Διαβάστε το άρθρο ΕΔΩ.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου