Τρίτη 7 Νοεμβρίου 2017

Η Air Mediterranean γιόρτασε τους Νέους Προορισμούς της από την Αθήνα με μια Μεγάλη Εκδήλωση

Left to Right: Commercial Director Mr Roger Gatt; Ms Helena Paparizou & friend; CEO Mr Fadi Hallak; Chairman Mr. Andrew Hallak;

Η Air Mediterranean είναι ελληνική αεροπορική εταιρεία με έδρα στην Αθήνα, η οποία ξεκίνησε της πτήσεις της την Πέμπτη, 2 Νοεμβρίου 2017. Τα αεροπλάνα της εταιρείας θα πετούν σε έξι προορισμούς: Λονδίνο, Στοκχόλμη, Χαρτούμ, Τζέντα, Καζαμπλάνκα και Βαγδάτη. Προκειμένου να γιορτάσει και να ανακοινώσει στο ελληνικό κοινό την έναρξη των νέων πτήσεών της, η Air Mediterranean πραγματοποίησε εκδήλωση, στις 31 Oκτωβρίου στο Φουαγιέ του θεάτρου ‘Παλλάς’, σε συνεργασία με το Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών.
Left to Right: Mrs. Nada Hallak; Chairman Mr. Andrew Hallak; Minister Kouroumplis Panagiotis; Archbishop of Athens and all of Greece Ieronymos II; Patriarch of Alexandria and all of Africa Theodoros; Mr. George Hallak; CEO Fadi Hallak;

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν πρόσωπα από τον πολιτικό χώρο, μέλη της Ελληνικής Ορθόδοξης Εκκλησίας, εκπρόσωποι του Διπλωματικού χώρου, εκπρόσωποι μεγάλων αεροπορικών εταιρειών, μέλη της επιχειρηματικής κοινότητας από την Ελλάδα και το εξωτερικό και διάσημοι Έλληνες προσκεκλημένοι. Κατά την έναρξη της εκδήλωσης, ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και Πάσης Ελλάδος Ιερώνυμος Β’ πραγματοποίησε αγιασμό και ευχήθηκε ασφαλείς και καλές πτήσεις για την Air Mediterranean.

Το λόγο πήραν ο Υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, κ. Παναγιώτης Κουρουμπλής και στη συνέχεια ο Chairman της εταιρείας, κ. Ανδρέας Χάλλακ.

Ο κ. Κουρουμπλής καλωσόρισε και παρουσίασε τα νέα δρομολόγια της εταιρείας και αναφέρθηκε στις επενδυτικές ευκαιρίες που δημιουργεί η άφιξή της στην Ελλάδα, καθώς και στη μελλοντική συμβολή της Air Mediterranean στην τουριστική και οικονομική ανάπτυξη. Ακολούθως, ο Chairman της Air Mediterranean, κ. Ανδρέας Χάλλακ, αναφέρθηκε στη στρατηγική επιλογή να δημιουργήσει η εταιρεία βάση στην Ελλάδα, επισημαίνοντας: «Όταν με ρωτάνε γιατί (Ελλάδα), το αρχικό μου ένστικτο είναι να τους δείξω τον όμορφο καιρό και τα απίστευτα τοπία της χώρας. Στην πραγματικότητα όμως, η Ελλάδα προσφέρει πολλά σε μια εταιρεία με το όραμα της Air Mediterranean …μια στρατηγικά κομβική θέση στην Ευρώπη». Στη συνέχεια ευχαρίστησε όλους τους καλεσμένους, με ξεχωριστή αναφορά στους υπάλληλους και τους συνεργάτες της εταιρείας.                                             
Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με της πτήσεις και τους προορισμούς της Air Mediterranean επισκεφθείτε την ιστοσελίδα της εταιρείας, www.air-mediterranean.com ή καλέστε στα κεντρικά γραφεία στο τηλ. +30 210 894 7373.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου