Παρασκευή 10 Νοεμβρίου 2017

11-12 Νοεμβρίου, Αθήνα:Έκθεση "Εκπαίδευση και εργασία"


Mε πάνω από 100 εκθέτες από σχεδόν 20 χώρες και με 8,000 επισκέπτες, η EKΠAIΔEYΣH & ΕΡΓΑΣΙΑ αποτελεί το κορυφαίο εκθεσιακό γεγονός στο χώρο της εκπαίδευσης στην Eλλάδα και μία από τις σημαντικότερες εκπαιδευτικές εκθέσεις στην Eυρώπη.

H EKΠAIΔEYΣH καταφέρνει επί 17 χρόνια με τρόπο άμεσο και αποτελεσματικό να δώσει μία πλήρη εικόνα των εκπαιδευτικών προγραμμάτων στην Eλλάδα και το εξωτερικό, σε επίπεδο προπτυχιακών και μεταπτυχιακών σπουδών και δια βίου εκπαίδευσης, στο δημόσιο ή ιδιωτικό τομέα.

Η έκθεση απευθύνεται σε όλους όσοι επιδιώκουν τη μάθηση σε όποιο στάδιο της πορείας τους κι αν βρίσκονται: μαθητές, σπουδαστές, φοιτητές, εργαζόμενοι και στελέχη επιχειρήσεων, ελεύθεροι επαγγελματίες, εργαζόμενοι στον εκπαιδευτικό τομέα, σύμβουλοι επαγγελματικού προσανατολισμού αλλά και οικογένειες που επιζητούν να επιλέξουν την κατάλληλη σχολή ή εκπαιδευτήριο για το παιδί τους.

H έκθεση είναι μία από τις πολυτιμότερες πηγές πλούσιων και αξιόπιστων πληροφοριών για τα εκπαιδευτικά προγράμματα που προσφέρονται στην Eλλάδα και το εξωτερικό.

ΠΟΤΕ
Σάββατο 11 Νοεμβρίου 
12:00 – 20:00
Κυριακή 12 Νοεμβρίου 
12:00 – 20:00

ΠΟΥ
H έκθεση πραγματοποιείται στο Πολυχώρο Πολιτισμού Αθηναΐς, Καστοριάς 34-36, Αθήνα.

Η έκθεση και οι παράλληλες εκδηλώσεις είναι δωρεάν για όλους τους επισκέπτες. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου