Τρίτη 9 Μαΐου 2017

YES to Sea Tourism Forum


To YES Forum λέει ΝΑΙ στο Θαλάσσιο Τουρισμό με τη διοργάνωσητου YES to SeaTourism Forum την Τετάρτη 24 Μαΐου 2017 στη συνεδριακή αίθουσα «Νίκος Σκαλκώτας» στο Μέγαρο Μουσικής από τις 13:00 μέχρι τις 19:00,κατά τη διάρκεια του International Conference & Exhibition του Posidonia Sea Tourism Forum. Το YES είναι το πρώτο συνέδριο το οποίο τελείται υπό την Αιγίδα των Υπουργείων Ναυτιλίας, Παιδείας, Τουρισμού, του ΕΟΤ και της πλειοψηφίας των Ελληνικών Πανεπιστημίων και διοργανώνεται από μια ομάδα 45 νέων εθελοντών.

Πιστεύουμε ακράδαντα ότι ο ανοιχτός διάλογος που ξεκίνησε στα πλαίσια των Ποσειδωνίων 2016και στον οποίο έλαβαν μέρος περισσότεροι από 1300 συμμετέχοντες πρέπει να συνεχιστεί και ελπίζουμε ότι ολοένα και περισσότεροι θα αφουγκράζονται και θα υποστηρίζουν το όραμα και την προσπάθεια μας.

Οι συμμετέχοντες του YESto Sea Tourismθα έχουν τη δυνατότητα να περιηγηθούν και να γνωρίσουν την έκθεση τουPosidonia Sea Tourism, να παρακολουθήσουν μια συνεδρία yachting, αλλά και να θέσουν τα ερωτήματά τους σχετικά με τους κλάδους της κρουαζιέρας, του yachting, και του θαλάσσιου τουρισμού. ΤοYEStoSeaTourismForum θα εξετάσει τις ευκαιρίες που προσφέρονται από αυτούς τους κλάδους και τις δεξιότητες που απαιτούνται για την επιτυχία σε αυτούς.

Μετά τον χαιρετισμό που θα απευθύνει ο Ηλίας Τσακίρης, CEΟ, American Hellenic Hull, απαντήσεις στα ερωτήματα των συμμετεχόντων θα δώσουν καταξιωμένα στελέχη του χώρου. Πιο συγκεκριμένα θα συμμετέχουν οι: Γιώργος Ξηραδάκης, ManagingDirector, XRTC Business Consultants Ltd. και Πρόεδρος του Propeller Club (PortofPiraeus), ως συντονιστής του πάνελ με ομιλητές τον Διογένη Βενετόπουλο, Partner - VicePresidentSales, VarietyCruises, Εμμανουήλ Βορδώνη, Πρόεδρο POSEIDONION GRAND HOTEL - Ex-ExecutiveDirector, Thenamaris, Δημήτρης Κουτσολιούτσο, CEO/Founder, Instayacht - FarmersRepublic, Κρίση Παλάση, Partner, CTM Hellas, Μαρία Θεοφανοπούλου, Publisher of Greek TravelPages.

Το συνέδριο θα διεξαχθεί εξ ολοκλήρου στα Ελληνικά εξαιρουμένου του διαλόγου του UkkoMetsola, VicePresident, RoyalCaribbeanCruises Ltd με τους νέους, ο οποίος θα γίνει στα Αγγλικά.

Η εμπειρία στο YES to Sea Tourism δεν τελειώνει εδώ. Μετά το πέρας του πάνελ, στελέχη της ναυτιλιακής βιομηχανίας θα συμμετέχουν στα 4 networking corners ώστε να μιλήσουν στους νέους για τον τομέα στον οποίο δραστηριοποιούνται και να δεχθούν τα ερωτήματα τους. Οι θεματικές θα αφορούν τα τμήματα της Ναυτιλιακής Εταιρείας, Startups &Innovation, Τεχνικό Τμήμα Ναυτιλιακής Εταιρείας και Marine Insurance &Νηογνώμονες.

Το ενδεικτικό πρόγραμμα μπορείτε να βρείτε στο http://yes-forum.com/indicative-program/

Η συμμετοχή στοYES toSeaTourismForumείναι δωρεάν αρκεί να κάνετε την εγγραφή σας στο http://www.yes-forum.com/registrationμέχρι και τις 10 Μαΐου 2017.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου