Τετάρτη 4 Μαΐου 2016

Πρόσληψη 1760 γιατρών και νοσηλευτών


Στην τελική ευθεία βρίσκεται το αίτημα του υπουργείου Υγείας για την πρόσληψη 1.760 μόνιμων υπαλλήλων στους τομείς της πρωτοβάθμιας Υγείας.
Από τις συνολικά 1.760 προσλήψεις, 1.000 περίπου αφορούν θέσεις ιατρικών ειδικοτήτων, 600 θα είναι θέσεις διαφόρων κλάδων και ειδικοτήτων, 100 θέσεις για πληρώματα ασθενοφόρων του ΕΚΑΒ, ενώ με 20 υπαλλήλους θα ενισχυθεί το Ψυχιατρικό Νοσοκομείο Αττικής (ΨΝΑ) και η αποκεντρωμένη οργανική μονάδα «Ψυχιατρικό Θεσσαλονίκης» του Γενικού Νοσοκομείου «Γ. Παπανικολάου», με 25 θέσεις ο ΟΚΑΝΑ και με 35 θέσεις το ΚΕΘΕΑ. 

Οι ειδικότητες που θα ζητηθούν είναι: νοσηλευτές, πληρώματα ασθενοφόρων, διοικητικοί, υγειονομικό προσωπικό, Ακτινοφυσικοί−Φυσικοί Ακτινοφυσικής, Διαιτολόγοι, Διοικητικού−Οικονομικού, Νοσηλευτές, Φαρμακοποιοί, Χημικοί−Βιοχημικοί−Βιολόγοι, Ιατρικών Εργαστηρίων, Μεταφορέων Ασθενών, Βοηθών Θαλάμου, κ.α.

Οι αιτησεις των υποψηφίων όπως και στις προηγούμενες προκηρύξεις θα σταλούν στο ΑΣΕΠ ηλεκτρονικά. Κάθε υποψήφιος θα μπορεί να υποβάλει μία μόνο αίτηση και για θέσεις μίας μόνο κατηγορίας προσωπικού (Π.Ε. ή Υ.Ε.).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου