Κυριακή 20 Μαρτίου 2016

Δεύτερο Workshop για τις Διεθνείς Εκθέσεις από το Ελληνογερμανικό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο

 
Στη διοργάνωση του δεύτερου workshop, που ήταν εστιασμένο στις διεθνείς εκθέσεις και στην ενίσχυση της εξωστρεφούς επιχειρηματικότητας, προχώρησε το Ελληνογερμανικό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο, επίσημος αντιπρόσωπος των μεγαλύτερων γερμανικών εκθεσιακών οργανισμών, με εμπειρία 60 ετών στον τομέα, μετά το πρώτο επιτυχημένο workshop που είχε λάβει χώρα στο πλαίσιο του Πολυσυνεδρίου Capital & Vision στην Αθήνα.
Το δεύτερο workshop διοργανώθηκε στις 26 Φεβρουαρίου στο Επιμελητήριο της Βοιωτίας στη Λιβαδειά, προσελκύοντας 20 ενδιαφερόμενους κυρίως από επιχειρήσεις οι οποίες δραστηριοποιούνται στον κλάδο των μαρμάρων, των logistics, των υπηρεσιών σίτισης κ.α.

Tα workshops του Ελληνογερμανικού Επιμελητηρίου θέτουν ως στόχο τη μεταφορά κωδικοποιημένης εμπειρίας στις ελληνικές επιχειρήσεις, μέσα από παραδείγματα και best practices, για την επιτυχημένη παρουσία τους σε μια εμπορική έκθεση, αλλά και το τι πρέπει να πράξουν πριν και μετά τη διοργάνωση.

Ο κ. Ευάγγελος Φουντάς, Διοικητικός Προϊστάμενος του Επιμελητηρίου Βοιωτίας δήλωσε σχετικά: «Μέσω της συνεργασίας με το Ελληνογερμανικό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο, αλλά και με αντίστοιχες μελλοντικές πρωτοβουλίες, ευελπιστούμε στην ενίσχυση της εξωστρέφειας των ελληνικών εταιριών της ευρύτερης περιοχής και στην ενδυνάμωση των επιχειρηματικών δράσεων σε διεθνείς αγορές, οι οποίες προσφέρονται στις διεθνείς εκθεσιακές πλατφόρμες της Γερμανίας και άλλων χωρών. Οι διεθνείς γερμανικές εκθέσεις αποτελούν ‘ευκαιρία’ για τις ελληνικές επιχειρήσεις, οι οποίες θα πρέπει να διαθέτουν τα κατάλληλα γνωστικά εφόδια ώστε να μπορέσουν να αυξήσουν την ανταγωνιστικότητά τους στη διεθνή επιχειρηματικότητα.»

Για περισσότερες πληροφορίες, κάθε ενδιαφερόμενος μπορεί να απευθυνθεί στο Ελληνογερμανικό Επιμελητήριο τηλ. 210 64 19 041, κα Ν. Γκούντα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου