Πέμπτη, 10 Μαρτίου 2016

Πρόγραμμα στήριξης νέων έως 28 ετών από τον Όμιλο «Μυτιληναίος»


Πρόκειται για το πρόγραμμα 12μηνης έμμισθης απασχόλησης «ΝΕΑ ΓΕΝΙΑ ΕΝ ΔΡΑΣΕΙ» από τον Όμιλο «Μυτιληναίος», το οποίο έχει ως στόχο να δημιουργήσει ευκαιρίες εργασίας για νέους ικανούς ανθρώπους που αναζητούν να κάνουν τα πρώτα τους βήματα σε ένα δυναμικό επαγγελματικό περιβάλλον και να αποκτήσουν προοπτική για το μέλλον.

Σε ποιους απευθύνεται

Το πρόγραμμα απευθύνεται σε νέους μέχρι 28 ετών και φιλοδοξεί να δημιουργήσει μια δυναμική ομάδα νέων εργαζομένων, οι οποίοι θα ζήσουν διαφορετικές επαγγελματικές εμπειρίες στις ποικίλες οργανωτικές δομές των εταιρειών του Ομίλου, σε πραγματικές συνθήκες εργασίας. Οι συμμετέχοντες θα έχουν τη δυνατότητα για 12μηνη έμμισθη απασχόληση, σε διάφορες διευθύνσεις των εταιρειών του Ομίλου, καθώς και συστηματική εκπαίδευση, προκειμένου να εξελίξουν την τεχνογνωσία και τις ικανότητές τους.

Παράλληλα, θα έχουν την ευκαιρία να ενταχθούν στην εταιρική κουλτούρα του Ομίλου – η οποία ενθαρρύνει την καινοτομία και την πρωτοβουλία σε όλα τα επίπεδα και προάγει την επιχειρηματική αριστεία και την κοινωνική υπευθυνότητα – και να διεκδικήσουν μία θέση εργασίας στις εταιρείες του Ομίλου.

Υποβολή Αιτήσεων

Η υποβολή των αιτήσεων ολοκληρώνεται στις 31 Μαρτίου 2016.

Πληροφορίες

Όλες οι πληροφορίες που χρειάζεσαι στην ιστοσελίδα: http://www.mytilineos.gr.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου