Τετάρτη, 2 Μαρτίου 2016

ΙΚΥ: Πρόσκληση στις «Ευρωπαϊκές Ημέρες Ανάπτυξης 2016»


Το Ίδρυμα Κρατικών Υποτροφιών σας ενημερώνει ότι η Ευρωπαϊκή Επιτροπή προσκαλεί τους νέους ηγέτες από όλο τον κόσμο, να εκφράσουν τη γνώμη τους στις «Ευρωπαϊκές Ημέρες Ανάπτυξης 2016» (European Development Days 2016), που θα πραγματοποιηθούν στις Βρυξέλλες 15 και 16 Ιουνίου.

Είστε από 21 έως 26 χρονών, καλοί στην εξεύρεση λύσεων στα πιο δύσκολα προβλήματα του κόσμου;

Είστε έτοιμοι να καθίσετε δίπλα σε παγκόσμιους ηγέτες, σε ένα παγκόσμιο φόρουμ για τη διεθνή ανάπτυξη;

Κάντε αίτηση τώρα ώστε να έχετε την ευκαιρία να είστε ένας από τους 16 Νέους Ηγέτες στις «Ευρωπαϊκές Ημέρες Ανάπτυξης 2016», να μιλήσετε σε ένα υψηλού επιπέδου πάνελ και να προβάλετε το αναπτυξιακό σας έργο σε παγκόσμιο ακροατήριο. Οι Νέοι Ηγέτες καλούνται επίσης να πάρουν μέρος σε δραστηριότητες και εργαστήρια, να μοιραστούν τις απόψεις τους, να διατυπώσουν τις προτάσεις τους και να συναντηθούν με τους ιθύνοντες της ανάπτυξης από όλο τον κόσμο.

Υποβολή Αιτήσεων

Πώς να υποβάλλετε αίτηση; Οι αιτούντες πρέπει να επιδείξουν ηγετικές ικανότητες και γνώσεις σε ένα από τα θέματα για το 2016, να επιδείξουν εμπειρία στον τομέα της προτίμησής τους, και να εξηγήσουν πώς θα εκπροσωπήσουν τους νέους στις «Ευρωπαϊκές Ημέρες Ανάπτυξης 2016».

Όλες οι δαπάνες για τους 16 επιλεγμένους Νέους Ηγέτες που θα επιλεγούν, θα καλυφθούν από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή.

Πληροφορίες

Δείτε περισσότερα εδώ. Εάν έχετε περισσότερες απορίες μπορείτε να απευθυνθείτε στο youth@eudevdays.eu.Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου