Πέμπτη, 11 Φεβρουαρίου 2016

“Πατάμε Γκάζι στο STEM!” 12-14 Φεβρουαρίου στην Τεχνόπολη Αθηνών


Ο STEM Education, οWRO Hellas και η Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίωνδιοργανώνουν, 12-14 Φεβρουαρίου, την εκδήλωση “Πατάμε Γκάζι στο STEM!” με στόχο να γνωρίσει το ευρύ κοινό τις κοινές εκπαιδευτικές τους δράσεις!

Μαθητές, εκπαιδευτικοί και γονείς θα έρθουν σε επαφή με τα εργαστήρια Εκπαιδευτικής Ρομποτικής και Μικροεπιστήμης, WeDo Scratch και Microscience, που πραγματοποιούνται καθημερινά σε συνεργασία με το Βιομηχανικό Μουσείο Φωταερίουκαι το INNOVATHENS, τον Κόμβο Καινοτομίας και Επιχειρηματικότητας της Τεχνόπολης του Δήμου Αθηναίων.

Παράλληλα, θα έχουν την ευκαιρία να πάρουν μια “γεύση” από τους Διαγωνισμούς Εκπαιδευτικής Ρομποτικής Δημοτικού “Ο γαλαξίας μας”, του Γυμνασίου “Ταξίδι στην αρχαιότητα” και από τον Πανελλήνιο Διαγωνισμό του WRO Hellas 2016 και να γνωρίσουν τα οφέλη που προκύπτουν από τη συμμετοχή σε αυτούς.

Το πρόγραμμα θα περιλαμβάνει πίστες επίδειξης με ρομποτικές κατασκευές, multimedia υλικό, διαδραστικά εκθέματα, πρότυπα κατασκευών, εξοπλισμό εκπαιδευτικής ρομποτικής ο οποίος χρησιμοποιείται σε διαγωνισμούς και όχι μόνο...

Πότε: Παρασκευή 12 ως Κυριακή 14 Φεβρουαρίου 2016
Ώρες: 9:30-17:00

Είσοδος ελεύθερη

Πρόσβαση: 

Μετρό: Σταθμός «Κεραμεικός», 
Λεωφορεία: 049, 815, 838, 914, Β18, Γ18, Στάση «Φωταέριο»,
Τρόλεï: No. 21 (από Ομόνοια), Στάση «Φωταέριο»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου