Τετάρτη 20 Ιανουαρίου 2016

Διαγωνισμός επιχειρηματικών ιδεών από το TEDxAUEB


Το TEDxAUEB Tech είναι ένας διαγωνισμός επιχειρηματικής ιδέας που διοργανώνεται στα πλαίσια του TEDxAUEB 2016, ο οποίος επικεντρώνεται στη ψηφιακή καινοτομία, στα creative industries, στη διαχείριση ανθρώπινων πόρων, στο health and well-being, χωρίς κανέναν βασικό περιορισμό αναφορικά με την ηλικία ή την εκπαίδευση των συμμετεχόντων.

Οι τρεις διαγωνιστικές φάσεις είναι οι ακόλουθες:

Φάση 1η: Οι ομάδες έχουν τη δυνατότητα να κάνουν αίτηση από τις 15 έως τις 31 Ιανουαρίου. Η αξιολόγησή τους γίνεται βάσει της σύντομης περιγραφής της επιχειρηματικής ιδέας που έχουν ήδη παραδώσει.

Φάση 2η: Οι ομάδες, οι οποίες προκρίθηκαν, καλούνται να καταρτίσουν ένα πλήρες business plan των ιδεών τους έως τις 14 Φεβρουαρίου. Οι ομάδες αξιολογούνται εκ νέου και μόνο 5 περνούν στην επόμενη φάση.

Φάση 3η: Οι 5 επικρατέστερες ομάδες θα έχουν έναν ειδικά διαμορφωμένο χώρο στoν τόπο διεξαγωγής της κύριας εκδήλωσης και θα έχουν την ευκαιρία να παρουσιάσουν σε 2 λεπτά τις ιδέες τους στους παρευρισκόμενους. Η ανάδειξη των νικητών θα βασιστεί κατά 80% στη γνώμη της κριτικής επιτροπής και κατά 20% στη γνώμη του κοινού.

Το έπαθλο που θα δοθεί θα είναι σε συνεργασία με την εταιρία που θα υποστηρίξει τον διαγωνισμό.

Η ομάδα του TEDxAUEB δημιούργησε αυτόν το διαγωνισμό γιατί πρεσβεύει εδώ και χρόνια την καινοτομία και πιστεύει στη δύναμη της δημιουργίας, της ανάπτυξης και της διάδοσης ιδεών. 

Για περισσότερες πληροφορίες: http://tedxaueb.com/tech/


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου