Παρασκευή 15 Ιανουαρίου 2016

Δωρεάν σεμινάριο για νέους άνεργους απο το ΙΝΑΝΕΠ

Το Ινστιτούτο Ανάπτυξης Επιχειρηματικότητας πρόκειται να υλοποιήσει στην Λάρισα καινοτόμο πρόγραμμα κατάρτισης για νέους άνεργους με θέμα «Τεχνικές της Θετικής Ψυχολογίας για την αναζήτηση και εύρεση εργασίας, την απασχόληση και την εκπαίδευση».

Αναλυτικότερα, στο πλαίσιο του ευρωπαϊκού προγράμματος ERASMUS+ και του έργου “Be Positive – A positive psychological approach to enhancing resilience and utilizing strengths in European unemployed youth” το Ινστιτούτο Ανάπτυξης Επιχειρηματικότητας έχει αναπτύξει εξειδικευμένο εκπαιδευτικό υλικό με βάση τις προσεγγίσεις της Θετικής Ψυχολογίας και τον τρόπο που αυτές οι προσεγγίσεις δύνανται να βοηθήσουν άτομα που επιθυμούν να ενταχθούν στην απασχόληση και στην εκπαίδευση.

Το σεμινάριο απευθύνεται σε νέους άνεργους και σε άτομα τα οποία δεν έχουν πρόσβαση στην απασχόληση και στην εκπαίδευση, ηλικίας 16 έως 29 ετών. Στόχος του σεμιναρίου είναι να βοηθήσει τους συμμετέχοντες να ανακαλύψουν τρόπους διαχείρισης κάποιας δύσκολης κατάστασης (πχ ανεργία). Στο τέλος του σεμιναρίου θα δοθούν οι σχετικές βεβαιώσεις συμμετοχής.

Εάν επιθυμείτε να εκδηλώσετε ενδιαφέρον συμμετοχής στο σεμινάριο, μπορείτε να συμπληρώσετε την σχετικά φόρμα που θα βρείτε εδώ και να την αποστείλετε ηλεκτρονικά στο info@entre.gr , υπόψη κου Κουτούδη Παναγιώτη.

Όσοι εκδηλώσουν ενδιαφέρον θα ενημερωθούν με e-mail σχετικά με την ημερομηνία και τον ακριβή τόπο διεξαγωγής του σεμιναρίου.

Για περαιτέρω πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνείτε μαζί μας στο 2410 626943.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου