Τρίτη 1 Δεκεμβρίου 2015

1.874 υποψήφιοι θα διαγωνιστούν για 80 θέσεις στον 24ο διαγωνισμό της ΕΣΔΔΑ


Στις 19, 20 και 21 Δεκεμβρίου 2015 θα διενεργηθεί  στις εγκαταστάσεις της Φιλοσοφικής Σχολής του ΕΚΠΑ (Πανεπιστημιούπολη Ζωγράφου) το πρώτο στάδιο του 24ου (ΚΔ΄ εκπαιδευτική σειρά) διαγωνισμού εισαγωγής στην Εθνική Σχολή Δημόσιας Διοίκησης και Αυτοδιοίκησης (ΕΣΔΔΑ) του ΕΚΔΔΑ.

Την πρώτη μέρα (Σάββατο) οι υποψήφιοι θα διαγωνιστούν από τις 11:00 έως τις 13:00 στο διαγνωστικό αντικείμενο Οργάνωση και Λειτουργία του Κράτους, την Κυριακή τις ίδιες ώρες στην Μικροοικονομική και Δημόσια Οικονομική και τη Δευτέρα από τις 19:00 έως τις έως 20:00 στις Γνώσεις και Δεξιότητες.

Στον εισαγωγικό διαγωνισμό, που προκήρυξε η Κεντρική Επιτροπή Εξετάσεων (ΚΕΕ), υπέβαλαν ηλεκτρονικά και κατέθεσαν δήλωση συμμετοχής 1.883 άτομα, με τον τελικό αριθμό όσων έχουν δικαίωμα συμμετοχής στο πρώτο στάδιο να προσδιορίζεται σε 1.874 μετά τον έλεγχο των δικαιολογητικών και την επικύρωση του σχετικού πίνακα των υποψηφίων από την ΚΕΕ.

Οι υποψήφιοι/ες υποχρεούνται να βρίσκονται στους χώρους των εξεταστικών κέντρων μία (1) ώρα νωρίτερα, έχοντας μαζί τους αστυνομική ταυτότητα ή διαβατήριο. Επισημαίνεται ότι, απαγορεύεται οι διαγωνιζόμενοι/ες να κατέχουν στις αίθουσες των εξετάσεων βιβλία, σημειώσεις, μικροϋπολογιστές, κινητά τηλέφωνα και λοιπές ηλεκτρονικές συσκευές, καθώς και διορθωτικό. Θα ακολουθήσει αναλυτική κατανομή των υποψηφίων ανά κτίριο και αμφιθέατρο / αίθουσα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου