Τετάρτη 28 Οκτωβρίου 2015

Ελληνοκινεζικό Επιμελητήριο: Επιδοτούμενα σεμινάρια για την κινεζική αγορά και τις πωλήσεις


Σεμινάρια κατάρτισης για την κινεζική αγορά και τις πωλήσεις, με πιστοποιημένους εισηγητές, διοργανώνει το Ελληνοκινεζικό Επιμελητήριο. Τα σεμινάρια των εργαζομένων είναι επιδοτούμενα μέσω του προγράμματος ΛΑΕΚ 1 - 25 του ΟΑΕΔ "ώστε οι επιχειρήσεις να έχουν τη δυνατότητα να βελτιώσουν ανέξοδα τις γνώσεις και δεξιότητες του ανθρώπινου δυναμικού τους και να είναι πιο καλά προετοιμασμένες στη συνεργασία τους με την κινεζική αγορά, το εμπόριο και τις υπηρεσίες".

Οπως αναφέρει σε ανακοίνωσή του το επιμελητήριο τα προγράμματα είναι συνολικής διάρκειας 32 ωρών (8 4ωρα) και υλοποιούνται σε ώρες εκτός ωραρίου εργασίας (απογευματινά ή πρωινά τμήματα).

Με την αποπληρωμή του προγράμματος, ο εργαζόμενος που θα παρακολουθήσει πλήρως το πρόγραμμα, θα λάβει ως αμοιβή το ποσό των 160 ευρώ καθαρά και βεβαίωση παρακολούθησης.

Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλοι οι εργαζόμενοι, που είναι ασφαλισμένοι στο ΙΚΑ και εργάζονται σε επιχείρηση που απασχολεί έως 25 εργαζόμενους.

Κατά τη διάρκεια των σεμιναρίων θα υπάρξουν και παρουσίες επιχειρηματιών και συμβούλων αλλά κι εκπροσώπων επιχειρήσεων που ήδη έχουν αναπτύξει συνεργασία με την κινεζική αγορά ή είναι ήδη εγκατεστημένοι στην Κίνα.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου