Παρασκευή, 18 Σεπτεμβρίου 2015

Έναρξη για την 1η Διεθνή Επιχειρηματική Έκθεση Σερρών


H 1η Διεθνής Επιχειρηματική Έκθεση Σερρών, με τίτλο «SER-EXPO 2015», θα πραγματοποιηθεί από τις 2 έως τις 4 Οκτωβρίου 2015, στο Διοικητήριο της Περιφερειακής Ενότητας Σερρών, υπό υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας.

Την έκθεση διοργανώνει το Επιμελητήριο Σερρών και η Επιμελητηριακή Αναπτυξιακή Αστική Εταιρία Νομού Σερρών (ΕΠ.ΑΝ.Ε.ΣΕΡ) και το ωράριο λειτουργίας της είναι από τις 10 το πρωί μέχρι τις 10 το βράδυ. Τα εγκαίνια της 1ης SER-EXPO 2015 θα τελεστούν την Παρασκευή 2 Οκτωβρίου 2015, στις 18.00’.

Στο πλαίσιο της έκθεσης για πρώτη φορά συναντώνται στις Σέρρες, κάτω από την ίδια «στέγη» επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στους κλάδους του εμπορίου, της παροχής υπηρεσιών, του τουρισμού, της τεχνολογίας, της καινοτομίας, της γεωργίας και της κτηνοτροφίας.

Όπως τόνισε ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολος Τζιτζικώστας, «η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, στο μέτρο των δυνατοτήτων της, στηρίζει κάθε προσπάθεια ενίσχυσης της επιχειρηματικότητας, της προσέλκυσης επενδύσεων, της ενδυνάμωσης της οικονομικής δραστηριότητας και της εξωστρέφειας των επιχειρήσεων της Κεντρικής Μακεδονίας. Η 1η SER-EXPO δίνει τη δυνατότητα στους επιχειρηματίες της περιοχής να γνωστοποιήσουν και να προωθήσουν τα συγκριτικά πλεονεκτήματα των υπηρεσιών και των προϊόντων τους. Ελπίζουμε ότι θα αποτελέσει σημαντική επιχειρηματική και αναπτυξιακή πρόκληση, ενισχύοντας την κινητικότητα της τοπικής οικονομίας και διανοίγοντας προοπτικές και ευκαιρίες κυρίως για επιχειρηματίες, εμπόρους, αγρότες, παραγωγούς και επαγγελματίες σε Ελλάδα και εξωτερικό. Εύχομαι κάθε επιτυχία και η κοινωνία των Σερρών να αγκαλιάσει την έκθεση και να τη μετατρέψει σε θεσμό».

Ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Σερρών Γιάννης Μωυσιάδης, υπογράμμισε τη σπουδαιότητα της SER-EXPO για την εξωστρέφεια των επιχειρήσεων των Σερρών: «Στηρίζουμε με όλες τις δυνάμεις μας την προσπάθεια του Επιμελητηρίου Σερρών και της Επιμελητηριακής Αναπτυξιακής Αστικής Εταιρίας Νομού Σερρών για την προώθηση και προβολή των επιχειρήσεων της περιοχής μας. Πρόκειται για μια έκθεση, με διεθνή διάσταση, η οποία μπορεί να αναδείξει τα συγκριτικά πλεονεκτήματα των σερραϊκών επιχειρήσεων και γι’ αυτό συγχαίρουμε τους διοργανωτές. Ευχόμαστε να έχει μαζική συμμετοχή των επιχειρηματιών και επαγγελματιών της περιοχής μας, αλλά και τη στήριξη σύσσωμης της επιχειρηματικής, πολιτιστικής, εκπαιδευτικής, ακαδημαϊκής και εμπορικής κοινότητας των Σερρών, ώστε σταδιακά να μετατραπεί σε θεσμό με διεθνή αντίκτυπο».

Στη διάρκεια του τριημέρου της 1ης SER-EXPO 2015 έχει προγραμματιστεί μεγάλος αριθμός παράλληλων εκδηλώσεων, που περιλαμβάνουν πολιτιστικά δρώμενα, ημερίδες, γευσιγνωσία και οινογνωσία, επιδείξεις και παρουσιάσεις και συναυλίες.

Για περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκέπτονται την ιστοσελίδα www.eves.gr.Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου