Κυριακή 26 Ιουλίου 2015

28/7, Αθήνα: Ημερίδα με θέμα «Κοινωνική Επιχειρηματικότητα - Παρουσίαση Καλών Πρακτικών»


Ημερίδα ενημέρωσης και έμπνευσης για την επιχειρηματικότητα με θέμα: «Κοινωνική Επιχειρηματικότητα - Παρουσίαση Καλών Πρακτικών» θα πραγματοποιηθεί στην Αθήνα την Τρίτη 28 Ιουλίου 2015 και ώρα 10:00 π.μ. στοΞενοδοχείο Novotel Hotel Athens / Αίθουσα ΑΛΚΥΩΝΗ (Διεύθυνση: Μιχαήλ Βόδα 4-6).

Η Ημερίδα ενημέρωσης και έμπνευσης για την επιχειρηματικότητα απευθύνεται σε οποιονδήποτε επιθυμεί να ενημερωθεί για την κοινωνική επιχειρηματικότητα ήεπιθυμεί να ξεκινήσει επιχειρηματική δραστηριότητα σε κάποιο τομέα της οικονομίας, και πραγματοποιείται στο πλαίσιο της Πράξης με τίτλο: «Ακαδημία Πλάτωνος – Η Πολιτεία και ο Πολίτης», Υποέργο 7 με τίτλο '' Εκπαιδευτικά προγράμματα βραχείας διάρκειας σε ζητήματα κοινωνικής οικονομίας, αναπτυξιακής αξιοποίησης του πολιτισμού και του αστικού περιβάλλοντος ''.

Φορέας υλοποίησης της πράξης «Ακαδημία Πλάτωνος - Η Πολιτεία και ο Πολίτης» είναι το Ίδρυμα Νεολαίας και Δια Βίου Μάθησης (Ι.ΝΕ.ΔΙ.ΒΙ.Μ.), το οποίο υλοποιεί προγράμματα που αφορούν στην καλλιέργεια της επιχειρηματικής κουλτούρας, την επιχειρηματική εκπαίδευση, την ανάπτυξη επιχειρηματικών δεξιοτήτων και την υποστήριξη στη δημιουργία επιχειρήσεων.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκεφτούν τις ιστοσελίδες του προγράμματος εδώ κι εδώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου