Δευτέρα 11 Μαΐου 2015

Συνεργασία της «Παπουτσάνης» με διεθνή αλυσίδα ξενοδοχείων



Η «Παπουτσάνης» ξεκινά άμεσα δύο νέα εγχειρήματα που αναμένεται να συμβάλουν στη διατήρηση της αναπτυξιακής της πορείας και μέσα στο 2015. Ειδικότερα, στο πλαίσιο της στρατηγικής συνεργασίας της εταιρείας με τη Sysco Guest Supply, έναν από τους μεγαλύτερους διανομείς ξενοδοχειακών καλλυντικών διεθνώς, η Παπουτσάνης θα ξεκινήσει από τον προσεχή Ιούνιο, την τροφοδοσία διεθνούς αλυσίδας ξενοδοχείων πέντε αστέρων σε όλη την Ευρώπη.
Η συμφωνία περιλαμβάνει την αποκλειστική παραγωγή από την Παπουτσάνης όλων των ξενοδοχειακών προϊόντων ατομικής περιποίησης τα οποία παρέχονται στους ενοίκους των δωματίων, σε όλα τα ξενοδοχεία του ομίλου στην Ευρώπη. Η συγκεκριμένη συνεργασία αφορά περισσότερο από 20 εκατομμύρια τεμάχια ανά έτος και εκτιμάται ότι δύναται να προσθέσει ετησίως περίπου 1,7 εκατ. ευρώ στον κύκλο εργασιών της Παπουτσάνης.

Το δεύτερο εγχείρημα αφορά την έναρξη παραγωγής και προώθησης μιας νέας σειράς προϊόντων με το όνομα Olive Care, η οποία αποτελεί μία πλήρη σειρά προϊόντων περιποίησης μαλλιών και σώματος με βάση τις ευεργετικές ιδιότητες του διάσημου ελληνικού ελαιολάδου και θα απευθύνεται κυρίως σε μη Ελληνες αγοραστές είτε εντός Ελλάδας (τουριστική αγορά) είτε εκτός Ελλάδας (εξαγωγές σε super markets του εξωτερικού). Σημειώνεται ότι οι εξαγωγές της Παπουτσάνης το 2014 ανήλθαν σε 7 εκατ. ευρώ, ποσό που αντιπροσωπεύει ποσοστό 41% επί του συνολικού τζίρου.





ΑΝΕΣΤΗΣ ΝΤΟΚΑΣ





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου