Τρίτη 5 Μαΐου 2015

6/5, Innovathens: Δωρεάν σεμινάριο «Online Marketing» από την Samsung και το Leader School


Η Samsung Electronics Hellas προσκαλεί όλους τους ενδιαφερόμενους στο πρώτο κατά σειρά σεμινάριο του δεύτερου κύκλου “Online Success-Social Media Marketing: Tools & Strategy”, που θα πραγματοποιηθεί στις 6 Μαΐου στον Κόμβο Καινοτομίας και Επιχειρηματικότητας της Τεχνόπολης του Δήμου Αθηναίων, INNOVATHENS. Το σεμινάριο πραγματοποιείται σε συνεργασία με την εταιρεία κατάρτισης και consulting, Leader School.

Τo συγκεκριμένο σεμινάριο με θέμα το online marketing επικεντρώνεται στις πλατφόρμες κοινωνικής δικτύωσης (Facebook, Twitter, Google Plus, YouTube, Instagram, LinkedIn, Pinterest) και στη σημασία που αυτές κατέχουν πλέον στην καθημερινότητα και την αγορά. Σκοπός είναι η λεπτομερής ανάλυση των δυνατοτήτων και χαρακτηριστικών τους ως εργαλεία για την επίτευξη των επαγγελματικών στόχων.

Το σεμινάριο απευθύνεται σε όσους έχουν μία μικρή επιχείρηση και επιθυμούν να βρουν τρόπους να την προωθήσουν ή σε νέους που επιθυμούν να αποκτήσουν γνώσεις αναφορικά με την καλύτερη χρήση των online εργαλείων.

Το σεμινάριο έχει διάρκεια δύο ωρών (16:00-18:00). Η παρακολούθηση του σεμιναρίου είναι δωρεάν, ενώ με το πέρας του δίνεται πιστοποιητικό παρακολούθησης. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή στο ακόλουθο link www.samsung.com/gr/innovathens/. Λόγω του περιορισμένου αριθμού συμμετοχών, θα τηρηθεί αυστηρά σειρά προτεραιότητας.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου