Σάββατο 2 Μαΐου 2015

Αιτήσεις έως 3/5 για Ιπτάμενους Συνοδούς/Φροντιστές στην Aegean Airlines - Ζήτηση και από την SkyGreece Airlines

                                                     Η Aegean Airlines θα προσλάβει ιπτάμενους συνοδούς/φροντιστές εν όψει της θερινής σεζόν

Προσωπικό καμπίνας αναζητούν οι εγχώριες αεροπορικές εταιρείες, εν όψει της θερινής σεζόν που κορυφώνεται η τουριστική κίνηση στη χώρα μας.

Πιο συγκεκριμένα, Ιπτάμενους Συνοδούς/Φροντιστές ψάχνει η Αεροπορία Αιγαίου ΑΕ (Aegean Airlines), στο πλαίσιο της ανάπτυξης των δραστηριοτήτων της και για να καλύψει τις επιχειρησιακές της ανάγκες.

Τα υποψήφια μέλη Πληρώματος Θαλάμου Επιβατών (με έδρα την Αθήνα) θα πρέπει να κατέχουν Απολυτήριο Λυκείου, να γνωρίζουν άριστα την αγγλική γλώσσα, ενώ η γνώση μιας ακόμη γλώσσας (γαλλικά ή ρωσικά ή ιταλικά ή γερμανικά) θα θεωρηθεί ως επιπλέον προσόν. Επιθυμητή είναι η κατοχή πτυχίου ανώτερης ή ανώτατης σχολής, ενώ απαραίτητη για τους άντρες υποψήφιους είναι η εκπλήρωση των στρατιωτικών τους υποχρεώσεων.

Οι υποψήφιοι που επιθυμούν να αποστείλουν το βιογραφικό τους για την αγγελία με κωδικό Ι/Σ-Ι/Φ ΑΤΗ_04.2015, θα πρέπει να μην ξεχάσουν να αναφέρουν το ύψος και το βάρος τους, όπως και να επισυνάψουν σχετικά πρόσφατη φωτογραφία τους. Αιτήσεις υποβάλλονται έως τις 3 Μαΐου, στην ηλεκτρονική διεύθυνση http://el.aegeanair.com

SkyGreece Airlines
Την έναρξη των υπερατλαντικών πτήσεών τους σε ΗΠΑ και Καναδά ανακοίνωσαν πρόσφατα οι εκπρόσωποι της νέας ελληνικής αεροπορικής εταιρείας SkyGreece Airlines, αναφέροντας πως πρόκειται να προβούν σε 60 προσλήψεις προσωπικού καμπίνας. Η εταιρεία με έδρα το Μαρκόπουλο Αττικής απασχολεί αυτή την περίοδο 150 άτομα και αναζητά έναν Αναλυτή με ειδίκευση στο Ηλεκτρονικό Εμπόριο (E-Commerce Analyst).

Ο κατάλληλος υποψήφιος θα πρέπει να διαθέτει πτυχίο σε συναφή τομέα (Μαθηματικά, Οικονομικά, Διοίκηση Επιχειρήσεων, Πληροφορική), τουλάχιστον τριετή εμπειρία στην ειδικότητα (κατά προτίμηση σε ταξιδιωτική εταιρεία), άριστη γνώση της αγγλικής γλώσσας, δυνατότητα ταξιδιών εντός ή εκτός συνόρων κ.λπ.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με την εταιρεία στα τηλ. 2111211010 ή 2165005500.





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου