Δευτέρα 27 Απριλίου 2015

Η Καλαμάτα υποδέχθηκε το πρώτο συνέδριο In Situ με τον καλύτερο τρόπο!



Με μεγάλη επιτυχία και πολλές εκπλήξεις πραγματοποιήθηκε το 1ο συνέδριο In Situ στις 18 Απριλίου, στο Πνευματικό Κέντρο της Καλαμάτας. Πιο συγκεκριμένα, περισσότερα από 170 άτομα έδωσαν το «παρών», ενώ 8 ώρες γεμάτες ξεχωριστές ομιλίες και ιστορίες γύρω από την «Metaλλaxis» της Καλαμάτας, οδήγησαν σε εποικοδομητικές συζητήσεις μεταξύ κοινού και ομιλητών, για τη δημιουργική ανάπτυξη και εξέλιξη των Τοπικών Επιχειρήσεων και των Φορέων. Σημαντική ήταν η υποστήριξη της διοργάνωσης από την ομάδα εθελοντών, που βρίσκονταν στο χώρο από το πρωί.
Οι εννέα σπουδαίοι ομιλητές από γνωστές εταιρείες και φορείς ανέβηκαν στη σκηνή του In Situ και μίλησαν για το αύριο μέσα από τη σοφία και την εμπειρία του παρελθόντος. Ανάμεσά τους, ήταν εκπρόσωποι από τους χώρους της τεχνολογίας, της επιστήμης, της επιχειρηματικότητας, της αρχιτεκτονικής και της εκπαίδευσης που μοιράστηκαν την τεχνογνωσία τους, με στόχο να εμπνεύσουν και να κινητοποιήσουν το κοινό.

Ο δημιουργός του In Situ, Ηλίας Σκενδερίδης δήλωσε σχετικά: "Είμαστε εξαιρετικά χαρούμενοι για την επιτυχημένη έκβαση της Metaλλαxis, του πρώτου συνεδρίου του In Situ. Μέσα από το συνέδριο καταφέραμε να συγκεντρώσουμε σημαντικές πληροφορίες σχετικά με την θεματολογία και το περιεχόμενο των εκπαιδευτικών σεμιναρίων που θέλουμε να πραγματοποιήσουμε το επόμενο διάστημα στην πόλη της Καλαμάτας.

Η Γεωργία Καλογεροπούλου υπεύθυνη ομιλιών και συνδιοργανώτρια πρόσθεσε: "Η επιτυχία του πρώτου In Situ και η συμμετοχή του κόσμου, μας δίνει ισχυρό κίνητρο για να συνεχίσουμε, αφουγκραζόμενοι κάθε φορά, τις διαφορετικές ανάγκες της κάθε πόλης."
Περισσότερες πληροφορίες αναφορικά με τις ομιλίες και τη διοργάνωση μπορείτε να βρείτε στο www.insituproject.gr ή επικοινωνήστε μαζί μας στο insitu@insituproject.gr.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου