Πέμπτη 23 Απριλίου 2015

27/4, Πανεπιστήμιο Πειραιώς: Σεμινάριο με θέμα "Αποτελεσματική Αναζήτηση Εργασίας"


Το Γραφείο Διασύνδεσης του Πανεπιστημίου Πειραιώς σε συνεργασία με την Adecco διοργανώνει σεμινάριο με θέμα: Αποτελεσματική Αναζήτηση Εργασίας.

Πού και πότε

Το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα, 27 Απριλίου 2015, 13:00 – 15:00 στο Κεντρικό κτίριο του Πανεπιστημίου Πειραιώς, Αίθουσα 338 στον 3ο όροφο (Καραολή και Δημητρίου 80).


Σε ποιους απευθύνεται

Απευθύνεται σε φοιτητές και νέους αποφοίτους του Πανεπιστημίου Πειραιώς που ενδιαφέρονται να λάβουν χρήσιμες συμβουλές για έναν επιτυχημένο τρόπο προσέγγισης της αναζήτησης εργασίας που θα τους βοηθήσει να βρουν αμεσότερα τη θέση εργασίας που επιθυμούν.


Θεματολογία Σεμιναρίου

Το σεμινάριο θα καλύψει θέματα όπως:
  • Σύνταξη σωστού βιογραφικού σημειώματος
  • Σύνταξη συνοδευτικής επιστολής
  • Δικτύωση
  • Αξιοποίηση Social Media
  • Τεχνικές αποτελεσματικής συνέντευξης

Επιπλέον, οι συμμετέχοντες θα έχουν τη δυνατότητα να ενημερωθούν για τους πυλώνες του προγράμματος Adecco Way to Work και να αξιοποιήσουν τις ευκαιρίες που τους προσφέρει ο κάθε ένας.

Ιδιαίτερη αναφορά θα γίνει σε μια πολύ ενδιαφέρουσα πρωτοβουλία του Ομίλου Adecco που προσφέρει τη δυνατότητα σε νέους υποψηφίους να δηλώσουν συμμετοχή, ώστε να διεκδικήσουν τη θέση του CEO for one Month αποκτώντας εμπειρία εργασίας δίπλα στον CEO της Adecco Ελλάδας και σε επόμενο στάδιο και ολόκληρου του Ομίλου παγκοσμίως.


Πληροφορίες – Αιτήσεις

Μπορείτε να βρείτε την αίτηση συμμετοχής στην ιστοσελίδα του Γραφείου Διασύνδεσης ΠΑ. ΠΕΙ: www.career.unipi.gr όπως και στο email:gdiasyn[papaki]unipi.gr και 210-4142562.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου