Τρίτη 24 Φεβρουαρίου 2015

25/2, Ντουμπάϊ: 2ο Greek Deluxe Travel Roadshow


Το 2ο Greek Deluxe Travel Roadshow θα πραγματοποιηθεί στο Ντουμπάι στις 25 Φεβρουαρίου και στην Κωνσταντινούπολη στις 2 Απριλίου, με σκοπό την προώθηση του ελληνικού τουρισμού πολυτελείας.

Η πρώτη «στάση» της φετινής διοργάνωσης θα πραγματοποιηθεί υπό την αιγίδα της εταιρείας Marketing Greece στο ξενοδοχείο JW Marriott, στο Ντουμπάι, στις 25 Φεβρουαρίου. Η επιλογή των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων στηρίχθηκε αφενός στη δυναμική της αγοράς αυτής, αφετέρου στη διάθεση σημαντικού αριθμού ελληνικών τουριστικών επιχειρήσεων να προσεγγίσουν ευρύτερα την αγορά της Μέσης Ανατολής.

Σύμφωνα με τις αναλύσεις του SETE intelligence, το 2014, οι αφίξεις στην Αθήνα από τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα παρουσίασαν αύξηση κατά 33%. Επίσης βάσει διεθνών ερευνών, οι ταξιδιωτικές εισπράξεις από τον εξερχόμενο τουρισμό των χωρών της Μέσης Ανατολής και της Βορείου Αφρικής αναμένεται να φτάσουν τα 94 δισεκατομμύρια δολάρια το 2020 και τα 216 δισεκατομμύρια δολάρια το 2030 σε παγκόσμιο επίπεδο.

Στην εκδήλωση συμμετέχουν εκπρόσωποι του ελληνικού τουρισμού πολυτελείας, όπως τα ξενοδοχεία και οι όμιλοι ξενοδοχείων Blue Palace, Elounda Beach, Electra Hotels & Resorts, Grecotel Hotels & Resorts, Grand Resort Lagonissi, New Hotel, Sani Resort, SENTIDO Ixian Grand & Ixian All Suites και η Variety Cruises.

Περισσότερες πληροφορίες: www.gdtr.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου