Δευτέρα 19 Ιανουαρίου 2015

Η Eurodisney έρχεται στην Αθήνα για συνεντεύξεις

Με 350 Ελληνες που δήλωσαν συμμετοχή για να εργαστούν στη Eurodisney θα συναντηθούν στελέχη της εταιρείας κατά τη διάρκεια της ενημερωτικής εκδήλωσης που θα πραγματοποιθηθεί στις 27 και 28 Ιανουαρίου 2015 στην «Τεχνόπολις»

«Βαλίτσες» για τη Eurodisney στο Παρίσι ετοιμάζουν 350 Ελληνες, οι οποίοι δήλωσαν συμμετοχή και θα λάβουν μέρος στη διήμερη ενημερωτική εκδήλωση που θα πραγματοποιήσει η εταιρεία στις 27 και 28 Ιανουαρίου 2015 στην «Τεχνόπολις» στο Γκάζι.

Ειδικότητες

Οι θέσεις που θα καλυφθούν αφορούν σερβιτόρους, βοηθούς μάγειρα, μάγειρες, ζαχαροπλάστες, μπάρμεν, υπαλλήλους για την υποδοχή στα εστιατόρια και στα ταμεία των καταστημάτων γρήγορης εστίασης, ανιματέρ στις ατραξιόν, υπαλλήλους στο κέντρο τηλεφωνικών κρατήσεων, πωλητές στα καταστήματα και στα εκδοτήρια εισιτηρίων, ρεσεψιονίστες για τα επτά ξενοδοχεία της Disney και υπαλλήλους υποδοχής και εξυπηρέτησης πελατών.

Επιπλέον, παρέχονται θέσεις για άτομα που διαθέτουν ήδη εξειδίκευση και προϋπηρεσία στους τομείς του Μάρκετινγκ, του Ανθρώπινου Δυναμικού, της Πληροφορικής, της Επικοινωνίας, της Λογιστικής και Χρηματοοικονομικής, αλλά και Μηχανικοί διαφόρων ειδικεύσεων. Στόχος της εκδήλωσης αποτελεί η παρουσίαση της επιχείρησης στο ελληνικό κοινό, αλλά και η επιλογή του κατάλληλου προσωπικού το οποίο θα καταλάβει τις «ανοικτές» θέσεις στο Πάρκο της EuroDisney.

Η πλειονότητα των θέσεων αφορά εποχική απασχόληση διάρκειας από δύο εβδομάδες (διακοπές Φεβρουαρίου στη Γαλλία, περίοδος Πάσχα, Halloween και Χριστουγέννων) έως οκτώ μήνες για τις ανάγκες της θερινής περιόδου, αλλά και κάποιες θέσεις με συμβάσεις αορίστου χρόνου, ενώ στην αρχή κάθε συμβολαίου παρέχεται η απαραίτητη εκπαίδευση για όλες τις θέσεις.


Αμοιβές - Στέγαση

Για τις περισσότερες θέσεις εξυπηρέτησης κοινού -θέσεις χωρίς εξειδίκευση- παρέχεται μηνιαία μεικτή αμοιβή ύψους 1.465 ευρώ για συμβάσεις διάρκειας 35 ωρών την εβδομάδα. Εξάλλου, η EuroDisney συμβάλλει οικονομικά στα ταξιδιωτικά έξοδα των εργαζομένων με ένα ποσό της τάξης των 155 ευρώ, στη διατροφή τους με συγκεκριμένα εστιατόρια, όπου η τιμή του πλήρους γεύματος κυμαίνεται από τρία έως τέσσερα ευρώ, αλλά και στη στέγαση των εργαζομένων της, για την οποία παρέχει τη δυνατότητα διαμονής σε διαμερίσματα κοντά στο Πάρκο στην τιμή των έντεκα ευρώ ημερησίως. Υπενθυμίζεται ότι οι συνεντεύξεις θα πραγματοποιηθούν τόσο στην αγγλική όσο και στη γαλλική γλώσσα.



ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΚΥΡΙΤΣΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου