Τετάρτη 28 Ιανουαρίου 2015

Η Ελλάδα είναι ο δεύτερος προορισμός προτίμησης για τους Φινλανδούς


Στην τουριστική έκθεση στο Ελσίνκι της Φιλανδίας Matka Nordic Travel Fair 2015 βρέθηκε η Ένωση Ξενοδόχων Νομού Χανίων. Η φιλανδική αγορά είναι μία πολύ σημαντική αγορά για τα Χανιά, καθώς εκπροσωπεί το 7,2% των αφίξεων στον Αερολιμένα Χανίων. Συγκεκριμένα το 2014 περίπου 67.722 Φιλανδοί αφίχθησαν στα Χανιά.

Στην έκθεση η Ένωση Ξενοδόχων Νομού Χανίων παρευρέθηκε εκπροσωπώντας και διάφορες ξενοδοχειακές μονάδες. Οι εκπρόσωποί της είχαν πολλές συνομιλίες με Tour Operators και με δημοσιογράφους στις οποίες ήταν εμφανές ότι η φιλανδική αγορά θα αναπτυχθεί ακόμα περισσότερο το 2015. Σύμφωνα με τα στοιχεία από την AFTA (Association of Finish Travel Agents), φαίνεται ότι η Ελλάδα είναι ο δεύτερος προορισμός προτίμησης για τους Φιλανδούς μετά από την Ισπανία με περίπου 183.707 Φιλανδούς επισκέπτες το 2014 στην Ελλάδα (άρα τα Χανιά εκπροσωπούν περίπου το 37% του συνόλου που επισκέπτεται την Ελλάδα). 

Το λιμάνι των Χανίων, που είχε επιλεγεί ως κεντρική φωτογραφία στο περίπτερο της Ένωσης Ξενοδόχων Νομού Χανίων, έφερε πολλές αναμνήσεις στους περίπου 70.000 Φιλανδούς που πέρασαν από την έκθεση.

Η Ένωση Ξενοδόχων Νομού Χανίων -η οποία και ευχαριστεί την εταιρεία North Events για τη συνεργασία της στην κατασκευή και σωστή τοποθεσία του περιπτέρου της- στηρίζει ενεργά την προβολή του Νομού Χανίων σε όλες τις σκανδιναβικές εκθέσεις, με ιδιωτικά περίπτερα σε Νορβηγία, Σουηδία, Φιλανδία και Δανία.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου