Τρίτη 27 Ιανουαρίου 2015

Οι διαγωνισμοί που «ξεπαγώνουν» από αύριο στο Δημόσιο


Η επανεκκίνηση των διαδικασιών για τις προσλήψεις τακτικού και εποχικού προσωπικού σε φορείς του δημόσιου και ευρύτερου δημόσιου τομέα αναμένεται αμέσως μετά την ορκωμοσία της νέας κυβέρνησης.
Οι προκηρυγμένες θέσεις φτάνουν τις 2.170. Το ΑΣΕΠ και άλλοι φορείς, οι οποίοι είχαν εκδώσει προκηρύξεις, θα καθορίσουν νέες προθεσμίες για την υποβολή αιτήσεων από τους υποψήφιους.

Στους φορείς που κόπηκε η υποβολή αιτήσεων θα συνεχιστεί για αριθμό ημερών ίσο με τις ημέρες που απομένουν έως την προθεσμία που είχε οριστεί, όπως γράφει σήμερα το «Έθνος».

Από το ΑΣΕΠ αναμένεται ο καθορισμός νέας εικοσαήμερης προθεσμίας για τις 30 θέσεις στατιστικολόγων στην ΕΛΣΤΑΤ και τις 186 διασωστών - πληρωμάτων ασθενοφόρων στο ΕΚΑΒ.

Στο Λιμενικό θα συνεχιστεί η υποβολή αιτήσεων για 49 θέσεις λιμενοφυλάκων.

Λίγες ημέρες απομένουν και για τη διαδικασία πρόσληψης ειδικών επιστημόνων στην Τράπεζα της Ελλάδος.

Τις νέες προθεσμίες από τον ΟΑΕΔ αναμένουν οι ενδιαφερόμενοι για τις 918 θέσεις στο Δημόσιο, που προορίζονται για ΑΜΕΑ, τρίτεκνους, πολύτεκνους και άλλες ειδικές κατηγορίες.

Στη ΔΕΗ συνεχίζεται κανονικά, με άδεια του Συμβουλίου της Επικρατείας, η υποβολή αιτήσεων για εποχικούς τεχνίτες.

Οι προθεσμίες τρέχουν και για ερευνητές σε πανεπιστήμια, συνεργάτες στην ΕΣΕΕ, ενώ ενεργοποιούνται οι διαδικασίες και για συμβασιούχους σε δήμους.
 
 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου