Δευτέρα 26 Ιανουαρίου 2015

2/2, ΙΑΝΟΣ: ανοιχτό σεμινάριο με θέμα «Η προώθηση της θετικής συμπεριφοράς του παιδιού στο σπίτι και στο σχολείο»



Η Σχολή Παιδαγωγικών του Mediterranean College σε συνεργασία με τον ΙΑΝΟ διοργανώνουν την Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου 2015 από τις 18.00-20.00, στις εγκαταστάσεις της Αλυσίδας Πολιτισμού (Σταδίου 24, Αθήνα) ανοιχτό σεμινάριο με θέμα «Η προώθηση της θετικής συμπεριφοράς του παιδιού στο σπίτι και στο σχολείο».

Εισηγητές στην εκδήλωση θα είναι η Κα Παρασκευή Λυδάκη, Ψυχολόγος-Υπεύθυνη του Κέντρου Ειδικών Θεραπειών «Παιδολαλιά» και η Κα Δέσποινα Πασχάλη, Ψυχολόγος – Παιδαγωγός.

Στο σεμινάριο η Κα Λυδάκη θα εξετάσει τον τρόπο αντιμετώπισης δύσκολων συμπεριφορών των παιδιών στο σπίτι από την πλευρά των γονέων, ενώ η Κα Πασχάλη -μέσα από πραγματικά περιστατικά- θα επικεντρωθεί στο ίδιο θέμα, αλλά από την σκοπιά των παιδαγωγών και των εκπαιδευτικών στο σχολείο.

Η Σχολή Παιδαγωγικών του Mediterranean College ιδρύθηκε το 2007 και παρέχει στους φοιτητές στέρεες ακαδημαϊκές βάσεις και πρακτικές δεξιότητες, απαραίτητες για την επιστημονική και επαγγελματική τους σταδιοδρομία. Δέσμευση του τμήματος είναι η άριστη ποιότητα διδασκαλίας και παρεχόμενων υπηρεσιών, με έμφαση στην προσωπική ανάπτυξη των φοιτητών της και στην απασχολησιμότητα των αποφοίτων της.


Είσοδος Ελεύθερη

Να σημειωθεί ότι:
Είναι απαραίτητη η δήλωση συμμετοχής για την κράτηση θέσεων.
θα δοθεί βεβαίωση παρακολούθησης σε όλους τους συμμετέχοντες.


ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ:
Mediterranean College
Πατησίων 107 & Πελλήνης 8, Αθήνα
Τηλ: 210 8899600 & info@medcollege.edu.gr



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου