Δευτέρα 15 Δεκεμβρίου 2014

17/12, ΕΕΔΕΓΕ: Ημερίδα Δικτύωσης Ανέργων


Το Εθνικό Επιμελητηριακό Δίκτυο Ελληνίδων Γυναικών Επιχειρηματιών (ΕΕΔΕΓΕ) Εταίρος της Α.Σ. «ΠΡΑΣΙΝΗ ΚΑΙΝΟΤΟΜΟΣ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗ», διοργανώνει ημερίδα δικτύωσης ανέργων, την Τετάρτη 17 Δεκεμβρίου 2014 στις 17:00, στο Επαγγελματικό Επιμελητήριο Αθηνών (Πανεπιστημίου 44, 2ος όροφος, Αθήνα).

Η ημερίδα, που υλοποιείται στα πλαίσια του έργου «Ενίσχυση της Απασχόλησης και Βιώσιμη Μικρο-Επιχειρηματικότητα μέσω Καινοτόμων Δραστηριοτήτων Πράσινης Οικονομίας στην Αθήνα» και της Δράση 9, «Πρόγραμμα ενεργειών ευαισθητοποίησης των ομάδων στόχου, των τοπικών επιχειρήσεων και της τοπικής κοινωνίας» έχει στόχο τη δικτύωση των ανέργων, με τις επιχειρήσεις του ιδιωτικού τομέα, προκειμένου να διευκολυνθεί η διαδικασία σύζευξης της προσφοράς και ζήτησης εργασίας στην ευρύτερη περιοχή του Κεντρικού Τομέα Αθηνών (Δήμοι Αθηναίων, Φιλαδέλφειας-Χαλκηδόνας, Γαλατσίου, Ζωγράφου, Καισαριανής, Βύρωνος, Ηλιούπολης και Δάφνης-Υμηττού).

Ειδικότερα, η συγκεκριμένη δράση είναι καίρια για την κινητοποίηση των ομάδων κοινού ώστε να συμμετάσχουν στο έργο, αλλά και των τοπικών επιχειρήσεων και της τοπική κοινωνίας του Κεντρικού Τομέα Αθηνών, ώστε να λειτουργήσουν ως πολλαπλασιαστές πληροφόρησης.

Η φάση αυτή χαρακτηρίζεται από την παροχή στοχευμένης ενημέρωσης προς τις επιχειρήσεις στην ευρύτερη περιοχή του Τομέα Αθηνών, ώστε να ενημερωθούν σχετικά με τις δυνατότητες απασχόλησης ατόμων που ανήκουν στην ομάδα στόχο, αλλά και να πληροφορηθούν για τα χαρακτηριστικά και το εργασιακό προφίλ των ωφελουμένων του έργου.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να απευθύνονται στον κ. Γιώργο Στέφα, στο τηλέφωνο: 210 3380223, στο email: info.topsa@atp.gr ή στην ιστοσελίδα www.promitheas-eea.gr.









Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου