Κυριακή 16 Νοεμβρίου 2014

Δωρεάν Webinar "Τεχνικές Πώλησης" από την LearningEvolution


Η LearningEvolution.gr διοργανώνει το Δωρεάν Webinar " Τεχνικές Πώλησης".

Σκοπός του σεμιναρίου είναι να αποκτηθούν χρήσιμες, πρακτικές και άμεσα εφαρμόσιμες γνώσεις, που θα βοηθήσουν κάθε ενδιαφερόμενο να οργανώσει τον τρόπο που κάνει τις πωλήσεις του και να αυξήσει τα αποτελέσματα του.

Σε ποιούς απευθύνεται

Το σεμινάριο απευθύνεται σε επιχειρηματίες, ελεύθερους επαγγελματίες, φοιτητές, επαγγελματίες πωλητές και σε όποιον θέλει να διευρύνει τις γνώσεις του πάνω στις πωλήσεις και στους τρόπους ανάπτυξης τους, ανεξάρτητα από την εμπειρία που έχουνε σε αυτές.

Περιγραφή

Στο σεμινάριο θα αναλυθεί η διαδικασία της αγοραστικής απόφασης (γιατί οι άνθρωποι αγοράζουν), ο τρόπος με τον οποίο προσεγγίζονται δυνητικοί πελάτες σε μια επιχείρηση (marketing funnel), τα βασικά στοιχεία της προετοιμασίας για πώληση, πώς καθορίζεται η αγορά στόχος, ποιό είναι το μοναδικό ανταγωνιστικό πλεονέκτημα του προϊόντος μιας επιχείρησης, και τέλος πως μετατρέπονται τα χαρακτηριστικά ενός προϊόντος σε οφέλη για τον πελάτη, ώστε να πειστεί να αγοράσει.

Ενδεικτική θεματολογία


  • Γιατί οι άνθρωποι αγοράζουν
  • Marketing funnel
  • Αγορά στόχος
  • Μοναδικό ανταγωνιστικό πλεονέκτημα
  • FAB approach

Εισηγητής

Εισηγητής του webinar είναι ο Γιώργος Ραλλάκης, Σύμβουλος Επιχειρήσεων με πολύχρονη εμπειρία στην οργάνωση τμημάτων πωλήσεων, την ανάπτυξη νέων προϊόντων και επιχειρήσεων. Έχει εμπειρία πάνω από 10 χρόνια στην εκπαίδευση πωλητών και τις πωλήσεις, ενώ είναι ιδρυτής της Evolution Consulting που παρέχει υπηρεσίες σε μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις, αλλά και του LearningEvolution.gr το οποίο ασχολείται με την διοργάνωση online και offline σεμιναρίων.

Πληροφορίες συμμετοχής

Το webinar θα πραγματoποιηθεί στις 26 Νοεμβρίου, γίνεται δωρεάν και διαρκεί περίπου μιάμιση ώρα. Για την παρακολούθηση του απαιτείται εγγραφή, η οποία γίνεται συμπληρώνοντας την φόρμα που θα βρείτε στην σελίδα κάνοντας κλικ εδώ



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου