Δευτέρα 17 Νοεμβρίου 2014

ΕΟΣΕΕ, 5/12/2014: Εκπαιδευτική Επίσκεψη στα Μεταλλεία της Ελληνικός Χρυσός


Στο πλαίσιο του Προγράμματος Ανοιχτών Θυρών στα Μεταλλεία Κασσάνδρας, η ΕΟΣΕΕ αποφάσισε την εκπαιδευτική επίσκεψη στα Μεταλλεία  της Ελληνικός Χρυσός, την Παρασκευή στις 5 Δεκεμβρίου 2014.

Η εκδήλωση είναι δωρεάν, με τα κόστη των συμμετεχόντων να καλύπτονται από την ΕΟΣΕΕ και την Ελληνικός Χρυσός, ενώ θα δοθούν και πιστοποιητικά συμμετοχής (κατόπιν αίτησης) στην επίσκεψη με αναλυτικά τις εργασίες που θα πραγματοποιηθούν.

Η μεταφορά θα γίνει με Ιδιωτικό λεωφορείο με αφετηρία και τέρμα τον Λευκό Πύργο (ώρα έναρξης 8.30 π.μ. αυστηρά και επιστροφής 16:00 μ.μ.).

Εκατοντάδες φοιτητές από διάφορα ελληνικά πανεπιστήμια έχουν επισκεφθεί και επισκέπτονται τα μεταλλεία έχοντας την ευκαιρία να ενημερωθούν από το επιστημονικό δυναμικό των Μεταλλείων Κασσάνδρας, για το έργο, την φιλοσοφία τους, τον επιστημονικό τους σχεδιασμό αλλά και τις εξελίξεις στην μεταλλευτική επιστήμη και βιομηχανία, ενώ ενημερώνονται για την ζήτηση εργασίας στον κλάδο, τις προοπτικές εργασίας και τις σπουδές που απαιτούνται .

Η πρωτοβουλία αυτή των Ανοιχτών Θυρών, στοχεύει ώστε όλοι όσοι ενδιαφέρονται, να έχουν τη δυνατότητα να δουν, να μάθουν, να ρωτήσουν και να διαμορφώσουν ολοκληρωμένη εικόνα, αναφορικά με το έργο, την δραστηριότητά της Ελληνικός Χρυσός και των επαγγελματικών και ακαδημαϊκών προοπτικών που προσφέρει ο κλάδος της Μεταλλευτικής σε Ελλάδα και Εξωτερικό από τους πλέον κατάλληλους επαγγελματίες .

Συμπληρώσετε τα στοιχεία σας πατώντας εδώ , προκειμένου να προσμετρηθείτε στην τελική λίστα.







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου