Πέμπτη 20 Νοεμβρίου 2014

Ελληνικό Βραβείο Επιχειρηματικότητας: Έναρξη 3ου ετήσιου διαγωνισμού


Το Ελληνικό Βραβείο Επιχειρηματικότητας ιδρύθηκε το 2012 από τον Όμιλο Libra Group, εν μέσω οικονομικής ύφεσης με στόχο την τόνωση του επιχειρηματικού πνεύματος.
Το Ελληνικό Βραβείο Επιχειρηματικότητας ανακοινώνει την έναρξη του τρίτου ετήσιου διαγωνισμού και καλεί Ελληνικές start-up επιχειρήσεις να υποβάλουν αίτηση στο Βραβείο για το 2015.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, οι νικητές του φετινού κύκλου βράβευσης θα μοιραστούν το συνολικό ποσό χρηματοδότησης ύψους περίπου 700,000 ευρώ, το οποίο παρέχεται από τον Όμιλο Libra Group και τους εταίρους του Βραβείου. Πέραν της άτοκης χρηματοδότησης, το Βραβείο προσφέρει στους νικητές του ένα ευρύ φάσμα υπηρεσιών επιχειρηματικής υποστήριξης, καθώς και συμβουλευτική καθοδήγηση (mentorship) από πολύπειρα στελέχη επιχειρήσεων.

Το Ελληνικό Βραβείο Επιχειρηματικότητας ιδρύθηκε το 2012 από τον Όμιλο Libra Group, εν μέσω οικονομικής ύφεσης με στόχο την τόνωση του επιχειρηματικού πνεύματος. Έκτοτε έχουν βραβευθεί οκτώ καινοτόμες νέες επιχειρήσεις, που δραστηριοποιούνται σε διάφορους επιχειρηματικούς κλάδους.

Αιτήσεις συμμετοχής στο Ελληνικό Βραβείο Επιχειρηματικότητας 2015 γίνονται πλέον δεκτές μέσω της ιστοσελίδας του Βραβείου, στην ηλεκτρονική διεύθυνση www.hellenicaward.com μέχρι και τις 4 Μαρτίου 2015.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου