Δευτέρα 24 Νοεμβρίου 2014

ΕΕΔΕ: Στις 25 Νοεμβρίου η Μεγάλη Γιορτή της Επιχειρηματικής Αριστείας



Η Ελληνική Εταιρία Διοικήσεως Επιχειρήσεων (ΕΕΔΕ) διοργανώνει τη Μεγάλη Γιορτή της Επιχειρηματικής Αριστείας, «ΑΡΙΣΤΕΙΑ 2014» για την απονομή των Πιστοποιήσεων EFQM Levels of Excellence, ΕΕΔΕ «ΑΙΕΝ ΑΡΙΣΤΕΥΕΙΝ», Investors in People καθώς και του βραβείου του Eλληνα Quality Leader of the Year 2014.

Όπως κάθε χρόνο οι σημαντικότεροι θεσμοί που επιβραβεύουν την Αριστεία παρουσιάζονται όλοι μαζί από την ΕΕΔΕ τονίζοντας την ανάγκη για ανάπτυξη και επιβράβευση της επιχειρηματικότητας σε εποχή πολυδιάστατων προκλήσεων.

Η εκδήλωση «ΑΡΙΣΤΕΙΑ 2014» θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 25 Νοεμβρίου 2014 στο "ΘΕΑΤΡΟΝ", Κέντρο Πολιτισμού "Ελληνικός Κόσμος" όπου αναμένεται η συμμετοχή περισσότερων από 500 ανωτέρων και ανωτάτων στελεχών επιχειρήσεων, επιχειρηματιών, πολιτικών, κ.ά.

Σημειώνεται πως παράλληλα με την εκδήλωση απονομής υπάρχει η δυνατότητα περιήγησης των συμμετεχόντων στο «Χωριό της Επιχειρηματικής Αριστείας», που αυτή τη χρονιά φιλοξενείται στο εντυπωσιακό φουαγιέ του Κέντρου Πολιτισμού "Ελληνικός Κόσμος" ΘΕΑΤΡΟΝ. Στα ειδικά περίπτερα του χωριού οι συμμετέχουσες επιχειρήσεις θα μοιραστούν με τους επισκέπτες βέλτιστες πρακτικές και εμπειρίες από τη διαδρομή τους προς την Αριστεία. Εφέτος στο Χωριό της Επιχειρηματικής Αριστείας συμμετέχουν οι εταιρίες: Cyta, Edenred, Κέντρο Βιώσιμης Επιχειρηματικότητας Εξέλιξη, Essential, Intermed SA, Sprint Integrated Marketing Communications.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου