Παρασκευή 7 Νοεμβρίου 2014

15-16/11: H μεγαλύτερη γιορτή της επιχειρηματικότητας ξεκινάει από την Ελλάδα


Οι Ιδέες δεν Έχουν Όρια, Έχουν Όμως Προορισμό: 15 & 16 Νοεμβρίου 2014 στο Μέγαρο Διεθνές Συνεδριακό Κέντρο Αθηνών. Η Μεγαλύτερη Εκδήλωση Καινοτομίας & Επιχειρηματικότητας Ξεκινά από Ελλάδα.

Οι Industry Disruptors - Game Changers (ID-GC) διοργανώνουν το Disrupt Startup ScaleUP, κορυφαία διοργάνωση για τη νεοφυή επιχειρηματικότητα, ανοίγοντας από την Αθήνα την Παγκόσμια Εβδομάδα Επιχειρηματικότητας!

Για δύο ημέρες, στις 15 και 16 Νοεμβρίου στο Μέγαρο Διεθνές Συνεδριακό Κέντρο Αθηνών το Disrupt, γιορτή της επιχειρηματικότητας, προσφέρει ένα πλούσιο πρόγραμμα, με παρουσιάσεις, ζωντανούς διαγωνισμούς, παράλληλα workshops, ομιλίες, συζητήσεις πάνελ, καθώς και ένα πλούσιο ψυχαγωγικό κομμάτι σε ένα δυναμικό, δημιουργικό κοινό, υπό τη σκηνοθετική ματιά του Γιάννη Κακλέα.



Startups από την Ελλάδα και 30 ακόμα χώρες, διεθνείς ομιλητές, καταξιωμένοι μέντορες, επενδυτές, funds και angel investors, φοιτητές, εθελοντές και ευρύ κοινό, συναντώνται για να συνομιλήσουν, να παρουσιάσουν, να δικτυωθούν, να δοκιμάσουν τις επιχειρηματικές τους δυνατότητες, να συμμετέχουν σε ζωντανούς διαγωνισμούς, να “pitch-άρουν” την ιδέα τους και να γιορτάσουμε μαζί τα πρώτα βήματα της επιχειρηματικής τους πορείας.

Στο Επίκεντρο του Παγκόσμιου Ενδιαφέροντος

Tο Disrupt Startup ScaleUP πραγματοποιείται φέτος για 2η χρονιά και αποτελεί τη μεγαλύτερη διατομεακή εκδήλωση του είδους της. Έχει ήδη λάβει παγκόσμια αναγνώριση, με περισσότερους από 1 εκατομμύριο θεατές σε live stream hits. Φέτος, η Παγκόσμια Εβδομάδα Επιχειρηματικότητας(GEW) θα ξεκινήσει από την εκδήλωσή και θα μεταδοθεί ζωντανά σε 150 χώρες!

Μοιραζόμαστε εμπειρίες και αντλούμε έμπνευση

Κορυφαίοι διεθνείς ομιλητές συμμετέχουν στο Disrupt Startup ScaleUP και ανάμεσά τους οι:


  • Jonathan Ortmans, Πρόεδρος της Παγκόσμιας Εβδομάδας Επιχειρηματικότητας και Πρόεδρος του Public Forum Institute
  • Bob Dorf, Συγγραφέας, μαζί με τον Steve Blank, του best seller “Startup Owner's Manual” και angel/venture investor.
  • Larry Sanger συνιδρυτής της Wikipedia και πρωτοπόρος της «διαδικτυακής σκέψης».
  • Stacey Ferreira, η επιχειρηματίας που με ένα μόνο tweet συγκέντρωσε 1,2 εκ. από τους Richard Branson, Jerry Murdock και Alex Welch και έγινε η νεότερη γυναίκα-επιχειρηματίας που έκανε επιτυχημένο exit στην αγορά.
  • Nanxi Liu, μια από τις top 5 γυναίκες–επιχειρηματίες σύμφωνα με το Inc. Magazine και σύμβουλος στο Lady Gaga's Foundation. Η εταιρεία της ανήκει στις top 10 τεχνολογικές εταιρίες στον κόσμο, σύμφωνα με τη NASA.
  • Kelsey Ramsden, η Νο1 γυναίκα-επιχειρηματίας στον Καναδά για δεύτερη συνεχή χρονιά, μέσα στις top 200 γυναίκες επιχειρηματίες στον κόσμο και μέντορας στο Branson Centre.
  • Michael Hjortlund, Πρόεδρος της LEGO/Capital of Children.
  • Amy Cosper, Αρχισυντάκτης του περιοδικού Entrepreneur.
  • Scott Halford bestselling συγγραφέας και παραγωγός, νικητής βραβείου Emmy, ειδικός στην συμπεριφορική νευροεπιστήμη, τη συναισθηματική νοημοσύνη και την κριτική σκέψη. Έχει δική του στήλη στο επιχειρηματικό section του Entrepreneur και συγκαταλέγεται στους 225 καλύτερους διεθνείς ομιλητές.
  • Tiffany Norwood, Ιδρυτής & CEO της Tribetan, μιας καθολικής πλατφόρμας που προωθεί την συλλογική νοημοσύνη. Η Tiffany είναι επίσης χαρισματική ομιλήτρια και ακούραστη innovator.
  • Gabriel Mott, COO και ιδρυτικό μέλος της Aspire FG, Πρωτοπόρος, Οραματιστής

Η αναμέτρηση των ιδεών ξεκινά!

Την εκδήλωση συμπληρώνουν 5 «ζωντανοί» διαγωνισμοί ιδεών ανάμεσα σε ομάδες από 30 χώρες που έχουν διακριθεί στις προηγούμενες διαγωνιστικές φάσεις οι οποίες καλούνται να αποδείξουν την καινοτομία και τη βιωσιμότητα του επιχειρηματικού τους σχεδίου μπροστά σε «ζωντανό» κοινό και κριτική επιτροπή. Future Agro Challenge- CleanTech Open- ΣΦΕΕ Innovation ProjectGet in the Ring- Creative Business Cup: πρωταθλήματα της επιχειρηματικότητας σε πέντε διαφορετικούς τομείς δραστηριοποίησης, αναδεικνύουν νικητές μπροστά σε ζωντανό κοινό.

H ομάδα των ID-GC

Oι Industry Disruptors – Game Changers (ID–GC), είναι μία μη κερδοσκοπική οργάνωση με στόχο την ανάδειξη της Ελλάδας σε ένα πόλο καινοτομίας, τεχνολογίας και επιχειρηματικότητας, την προβολή του ελληνικού επιχειρηματικού ταλέντου και την καθιέρωση μιας κουλτούρας δημιουργίας, εξωστρέφειας και ανάπτυξης στην Ελλάδα και την ευρύτερη περιοχή της ΝοτιοΑνατολικής Μεσογείου. Η εκδήλωση Disrupt Startup ScaleUP διοργανώνεται από τους ID-GC. Οι ID-GC είναι διοργανωτές της GEW Ελλάδας και οικοδεσπότες της GEW Κύπρου.

Περισσότερα για το Disrupt Startup ScaleUP @ www.disrupt2014.com,https://www.facebook.com/industrydisruptors και για τους ID-GC @www.industrydisruptors.org.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου