Τρίτη 4 Νοεμβρίου 2014

ΤΕΙ Ηπείρου: 106 Θέσεις εργασίας για τις ανάγκες των «Ανοιχτών Ακαδημαϊκών Μαθημάτων»


H Επιτροπή Εκπαίδευσης & Ερευνών του Τεχνολογικού Εκπαιδευτικού Ιδρύματος Ηπείρου (ΤΕΙ ΗΠΕΙΡΟΥ), ενδιαφέρεται να συνεργαστεί, με έως εκατόν έξι (106) Συνεργάτες για την υλοποίηση της Πράξης «ΑΝΟΙΚΤΑ ΑΚΑΔΗΜΑΪΚΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΤΕΙ ΗΠΕΙΡΟΥ» (το έργο θα υλοποιηθεί στις εγκαταστάσεις του ΤΕΙ Ηπείρου) με σύμβαση ανάθεσης έργου και δυνατότητα παράτασης, εφόσον το ορίζουν οι ανάγκες υλοποίησης του έργου, μετά από εισήγηση του Επιστημονικού Υπεύθυνου και έγκριση της Επιτροπής Εκπαίδευσης & Ερευνών και καλεί τους ενδιαφερόμενους να υποβάλουν πρόταση στην παρούσα πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος. Το φυσικό αντικείμενο συνίσταται στα εξής:

Ανάπτυξη ψηφιακού εκπαιδευτικού υλικού που θα βασίζεται σε πρωτογενές εκπαιδευτικό υλικό παρεχόμενο από μέλη ΕΠ που διδάσκουν ή έχουν διδάξει αντίστοιχα μαθήματα στο ΤΕΙ Ηπείρου και θα πληροί τις προδιαγραφές κατηγοριών (Α-), (Α) και (Α+) Ανοικτών Ακαδημαϊκών Μαθημάτων.

Διευκρινήσεις:

Ο κάθε συνεργάτης μπορεί να απασχοληθεί σε περισσότερα από ένα από τα παραπάνω μαθήματα. Οι υποψήφιοι συνεργάτες θα πρέπει να δηλώσουν στην πρότασή τους σε ποια από τα παραπάνω μαθήματα επιθυμούν να απασχοληθούν.

Οι πληρωμές των αντίστοιχων ποσών θα γίνουν με την ολοκλήρωση της παράδοσης του υλικού και του ελέγχου του από τον επιστημονικό υπεύθυνο και την ομάδα υλοποίησης του έργου.

Η Εκτιμώμενη διάρκεια είναι έως 30/06/2015, σύμφωνα με το χρονοδιάγραμμα του έργου με δυνατότητα ανανέωσης μέχρι τη λήξη του έργου.

ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ:


  • Πτυχίο Πανεπιστημίου ή ΤΕΙ κατά προτίμηση με συνάφεια γνωστικού αντικειμένου με το αντικείμενο του προς επεξεργασία μαθήματος, της ημεδαπής ή ισοτίμου και αντιστοίχου τίτλου σπουδών της αλλοδαπής. Σε περίπτωση που ο τίτλος σπουδών έχει χορηγηθεί από Πανεπιστήμιο της αλλοδαπής θα πρέπει να υποβληθούν επιπροσθέτως και οι νόμιμες βεβαιώσεις ισοτιμίας και αντιστοιχίας.
  • Αποδεδειγμένη διδακτική ή ερευνητική εμπειρία σε μάθημα αντίστοιχο ή συναφές του προς επεξεργασία μαθήματος, σε ανώτατο εκπαιδευτικό ίδρυμα, η οποία θα προκύπτει από σχετικά πιστοποιητικά, βεβαιώσεις ή συστατικές επιστολές.
  • Εκπληρωμένες στρατιωτικές υποχρεώσεις (αφορά τους άρρενες υποψηφίους)

Θα αξιολογηθούν μόνο οι προτάσεις υποψηφίων που θα κατατεθούν τις εργάσιμες μέρες και ώρες, σε σφραγισμένο φάκελο ή θα αποσταλούν ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή, η οποία θα παραληφθεί και θα πρωτοκολληθεί το αργότερο μέχρι την Τρίτη 18/11/2014 και ώρα 14.00 στη διεύθυνση:

Ειδικός Λογαριασμός Κονδυλίων Έρευνας ΤΕΙ Ηπείρου

Κτίριο Διοίκησης

Ταχ. Δ/νση: Έναντι Γέφυρας Αράχθου, Άρτα

Τ.Κ : 47 100 Άρτα

Για περισσότερες πληροφορίες οι υποψήφιοι μπορούν να απευθύνονται στην κα Τόκη Ευγενία, Καθηγήτρια Εφαρμογών, Τηλ: 26510-50720 και Email: toki@ioa.teiep.gr ή στην κα Νάση Ευαγγελία, Τηλ: 2681050038.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου