Δευτέρα 20 Οκτωβρίου 2014

Glassdoor: Οι 10 καλύτεροι εργασιακοί χώροι

Όλο και περισσότερες εταιρείες αρχίζουν να δίνουν μεγαλύτερη σημασία στο εργασιακό περιβάλλον, καθώς πολλοί επαγγελματίες περνούν περισσότερο χρόνο στο γραφείο παρά στο σπίτι.

Υπάρχουν λοιπόν επιχειρήσεις που φροντίζουν να παρέχουν χώρους για ομαδικές συγκεντρώσεις, χαλάρωση, έμπνευση και συνεργασία, καταστάσεις που μπορούν να δώσουν ώθηση στην παραγωγικότητα και να αποδειχθούν ένα σημαντικό κίνητρο για να πάει κανείς στη δουλειά από το να δουλέψει στο σπίτι του.

Κάθε χρόνο η Glassdoor ξεχωρίζει τους καλύτερους εργασιακούς χώρους. Τα περισσότερα γραφεία, που ξεχωρίζουν προέρχονται από τεχνολογικές επιχειρήσεις, οι οποίες τολμούν να συνδυάσουν τη δημιουργικότητα και την αντισυμβατικότητα, πετυχαίνοντας το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα τόσο για τους εργαζόμενους όσο και για τις ίδιες, αφού η αποδοτικότητα αυξάνεται στο μέγιστο.

Ιδού oι 10 πιο cool εργασιακοί χώροι, όπως τους παρουσιάζει το Forbes:

1) Zappos

H ηλεκτρονική εταιρεία εμπορίου, που έχει την έδρα της στο Λας Βέγκας, στη Νεβάδα, εγκατέστησε αυτή την εμπευσμένη από UFO αίθουσα συσκέψεων στο κέντρο του προαυλίου.



2) ΗomeAway

Το οnline ταξιδιωτικό πρακτορείο φροντίζει με το παραπάνω τους εργαζόμενους στα κεντρικά γραφεία στο Οστιν του Τέξας, τοποθετώντας μέχρι και αιώρα τόσο για να εργάζονται όσο και για να ξεκουράζονται.



3) Starbucks

Δεν θα μπορούσε να είναι λιγότερο εντυπωσιακή η καφετέρια για τους εργαζόμενους στα κεντρικά της Starbucks στο Σιατλ της Ουάσινγκτον.



4) Salesforce.com

Ki όμως δεν είναι κάποιο μοδάτο μπαρ, αλλά η κουζίνα της εταιρείας cloud computing με έδρα το Σαν Φρανσίσκο.



5) Hubspot

Σε αυτόν τον υπέροχο πολύχρωμο χώρο ξεκουράζονται οι εργαζόμενοι στα κεντρικά γραφεία της εταιρείας ανάπτυξης λογισμικού στο Κέιμπριτζ της Μασαχουσέτης.



6) JustFab

Η εταιρεία, που προσφέρει προσωπικές υπηρεσίες shopping, διαθέτει ένα στούντιο στα κεντρικά γραφεία της στο Λος Αντζελες.



7) Ogilvy & Mather

Η διαφημιστική εταιρεία παρέχει ένα σύγχρονο πλήρως εξοπλισμένο γυμναστήριο στους εργαζόμενους.



8) Οracle

H εταιρεία διαθέτει μέχρι και γήπεδα μπάσκετ και βόλει στα κεντρικά γραφεία της στο Redwood City.



9) Groupon

Εντυπωσιακοί οι χώροι της εταιρείας παροχής εκπτωτικών υπηρεσιών, καθώς μέχρι και ξύλινο περίπτερο έχουν οι εργαζόμενοι.



10) Red Door Interactive

Η διαφημιστική εταιρεία ξεχωρίσει για την "προχωρημένη" καφετέρια που διαθέτει στα κεντρικά γραφεία της στο Σαν Ντιέγκο στην Καλιφόρνια.





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου