Κυριακή 28 Σεπτεμβρίου 2014

Πανεπιστήμιο Πατρών: Χειμερινός Κύκλος Σεμιναρίων-Εργαστηρίων «Καινοτομία & Επιχειρηματικότητα»

Η Μονάδα Καινοτομίας και Επιχειρηματικότητας (ΜΟΚΕ) του Πανεπιστημίου Πατρών προσκαλεί τους φοιτητές (προπτυχιακούς, μεταπτυχιακούς), τους αποφοίτους και το διδακτικό και ερευνητικό προσωπικό του Πανεπιστημίου Πατρών να συμμετάσχουν στον χειμερινό κύκλο σεμιναρίων – εργαστηρίων στην Καινοτομία & Επιχειρηματικότητα που διοργανώνονται στα πλαίσια των δράσεων της ΜΟΚΕ ΠΠ.

Σκοπός σεμιναρίων – εργαστηρίων

Βασικές επιδιώξεις του κύκλου σεμιναρίων – εργαστηρίων είναι η ενθάρρυνση και η διάδοση της ιδέας της καινοτόμου νεοφυούς επιχειρηματικότητας στα μέλη της ακαδημαϊκής κοινότητας και η διασύνδεση της τρέχουσας ακαδημαϊκής γνώσης και έρευνας με την σύγχρονη επιχειρηματική πρακτική.

Διάρκεια, τόπος & ημερομηνίες διαλέξεων

Ο κύκλος των σεμιναρίων – εργαστηρίων, σύμφωνα με το τρέχον χρονοδιάγραμμα, θα διεξαχθεί κατά το χειμερινό εξάμηνο του ακαδημαϊκού έτους 2014-2015 από 8/10/2014 έως και 6/12/2014.

Οι εισηγήσεις θα διεξάγονται κάθε Τετάρτη 17:00 – 21:00 μ.μ. και τα εργαστηριακά μαθήματα κάθε Σάββατο 10:00 – 15:00 μ.μ. στην αίθουσα του Κέντρου Επαγγελματικής Κατάρτισης (ΚΕΚ) του Παν. Πατρών.

Προφίλ συμμετεχόντων

Τα σεμινάρια απευθύνονται σε φοιτητές (προπτυχιακούς και μεταπτυχιακούς), σε απόφοιτους και τα μέλη του διδακτικού και ερευνητικού προσωπικού του Πανεπιστημίου Πατρών, οι οποίοι είτε:
  • δραστηριοποιούνται στο πεδίο της επιχειρηματικότητας
  • διαθέτουν μια επιχειρηματική ιδέα και σκοπεύουν να την υλοποιήσουν στο άμεσο μέλλον
  • διαβλέπουν την ενασχόληση τους με την επιχειρηματικότητα ως σοβαρή επαγγελματική προοπτική




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου