Παρασκευή 14 Μαρτίου 2014

10 Απριλίου: Tα πρώτα Ελληνικά Βραβεία Αριστείας Logistics


Εφέτος η 10η Απριλίου που έχει καθιερωθεί ως πανευρωπαϊκή SUPPLY CHAIN DAY θα είναι μια ξεχωριστή μέρα για τον κλάδο των ελληνικών Logistics & της Εφοδιαστικής Αλυσίδας. Με τη συνδρομή του Eλληνικού Ινστιτούτου Logistics Management (ΙLME), η εφετινή SUPPLY CHAIN DAY θα ξεκινήσει με road shows μεγάλων εταιρειών καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας, και θα κορυφωθεί με ένα καινοτόμο και ιστορικό event, αυτό της Απονομής των πρώτων Ελληνικών Βραβείων Αριστείας Logistics.

Για πρώτη φορά στην ιστορία και των ελληνικών logistics, Ελληνικές Επιχειρήσεις θα βραβευθούν με βάση τα επίσημα κριτήρια που θέτει ο European Logistics Association (ELA), ενώ στη συνέχεια θα συμμετάσχουν στο ευρωπαϊκό Champions League, διεκδικώντας επάξια μια θέση στο βάθρο τωνEuropean Logistics Awards, το επόμενο φθινόπωρο.

Υπό την διοργάνωση του Ελληνικού Ινστιτούτου Logistics Management (ILME) και την αιγίδα του ELA, με την υποστήριξη της Κρητικής Εταιρείας Logistics και του community του UpGreek Logistics, η ελληνική SUPPLY CHAIN DAY κορυφώνεται την Πέμπτη 10 Απριλίου, στις 19.00 μμ , στο αμφιθέατρο του ΑΘΗΝΑ 9,84 στο Γκάζι, με την πανηγυρική τελετή απονομής των ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΒΡΑΒΕΙΩΝ ΑΡΙΣΤΕΙΑΣ στα LOGISTICS.

Oι τρείς υποψήφιοι που πέρασαν στον “τελικό” της διοργάνωσης υποβάλλοντας τις προτάσεις τους, θα παρουσιάσουν σε όλη την αγορά που θα παραβρεθεί στο event, την καινοτομία που τους χάρισε το βραβείο, θα αναλύσουν τον τρόπο λειτουργίας της εφοδιαστικής αλυσίδας στις επιχειρήσεις τους και σε μια γιορτινή τελετή θα παραλάβουν το βραβείο τους από εξέχουσες προσωπικότητες του ευρύτερου επιχειρείν, βάζοντας πλώρη για τον μεγάλο πανευρωπαϊκό τελικό.



Γενικές Πληροφορίες
Μη κερδοσκοπικός, επιστημονικός & επαγγελματικός οργανισμός

Σκοπός: προβολή των logistics, καθιέρωση του logistics management, συνεχής επιμόρφωση των Ελλήνων logisticians και πιστοποίηση των logisticians σε ευρωπαϊκό επίπεδο

Μέλος ELA και επίσημος εκπρόσωπός του στην Ελλάδα

- Το βραβείο είναι ετήσιο

– Απονέμεται στην καλύτερη πρόταση που προάγει την καινοτομία στην εφοδιαστική αλυσίδα και έχει εφαρμοστεί στην πράξη

- Συμμετέχουν είτε φυσικά πρόσωπα, είτε εταιρείες

- Αναδεικνύονται από κάθε χώρα-μέλος του ELA, τρεις (3) υποψηφιότητες

- O διαγωνισμός και τα κριτήρια επιλογής των Νικητών, ορίζονται αυστηρά από τις ευρωπαϊκές προδιαγραφές του ELA



Διοργάνωση: ILME

Αιγίδα: ELA

Event Planning: Floris Special Events2

Press Office & Dissemination Team: Dynamic Brand Communications

ΧΡΥΣΟΣ ΧΟΡΗΓΟΣ: ΑΙΑ




ΚΕΡΔΟΣ