Πέμπτη 13 Φεβρουαρίου 2014

Partenariat επιχειρήσεων ένδυσης διοργανώνει ο ΣΕΠΕΕ


Ο Σύνδεσμος Επιχειρήσεων Πλεκτικής & Ετοίμου Ενδύματος Ελλάδος (ΣΕΠΕΕ) διοργανώνει partenariat στις 19 Φεβρουαρίου, στη Θεσσαλονίκη, για τις επιχειρήσεις ένδυσης- κλωστοϋφαντουργίας από την Ελλάδα, Βουλγαρία και FYROM. Στόχος των προγραμματισμένων συναντήσεων είναι η ενίσχυση της διασυνοριακής επιχειρηματικής συνεργασίας, στους κλάδους της μόδας.

Οι συναντήσεις εντάσσονται στο πλαίσιο υλοποίησης του έργου SKILLS IN FASHION (Integrated program for skills enhancement of human resources in fashion sectors and facilitation of employees mobility in the cross-border region), του προγράμματος Ευρωπαϊκής Εδαφικής Συνεργασίας «Ελλάδα-Βουλγαρία 2007-2013», στο οποίο ο ΣΕΠΕΕ είναι ο επικεφαλής φορέας.

Ειδικότερα:

Την Τετάρτη 19 Φεβρουαρίου κι από ώρα 10:30 έως 17:00 θα πραγματοποιηθούν προγραμματισμένες επιχειρηματικές συναντήσεις (partenariat) μεταξύ επιχειρήσεων ένδυσης - κλωστοϋφαντουργίας από την Ελλάδα και 20 επιχειρήσεων ένδυσης από την Βουλγαρία και την FYROM. Όλες οι εκδηλώσεις θα λάβουν χώρα στο ξενοδοχείο CAPSIS στη Θεσσαλονίκη.

Η συμμετοχή στις εκδηλώσεις είναι δωρεάν. Όσες επιχειρήσεις ενδιαφέρονται να συναντήσουν αντίστοιχες επιχειρήσεις από την Βουλγαρία και την FYROM θα πρέπει να επικοινωνήσουν με τα γραφεία του ΣΕΠΕΕ και να δηλώσουν συμμετοχή το αργότερο έως την Παρασκευή 14 Φεβρουαρίου.



VORIA